Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Запрошуємо на церемонію відкриття ІХ Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та Безпека – 2012»!
Запрошуємо на церемонію відкриття ІХ Міжнародної спеціалізованої виставки  «Зброя та Безпека – 2012»!

Запрошуємо на церемонію відкриття ІХ Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та Безпека – 2012»!

 24.09.2012

 Церемонія відкриття відбудеться 27 вересня 2012 року о 10.00  біля центрального входу павільйону №2  (Київ, Броварський пр-т.,15, Міжнародний виставковий центр)

 

Учасники: члени Уряду України, керівництво МВС України, інших міністерств та відомств, представники дипломатичного корпусу, почесні гості.

 

Під час відкриття відбудуться показові виступи та демонстрації дій силових підрозділів у критичних ситуаціях, із застосуванням зброї, тактичного спорядження,  спецзасобів й техніки.

 

По завершенні відбудеться огляд експозицій та спілкування учасників церемонії відкриття з журналістами.

 

 

 

Акредитація журналістів  -

за тел.: (044) 201-1161, 201-1174, e-mail: pres@iec-expo.com.ua (прес-служба Міжнародного виставкового центру)

за тел.: (044) 254-7520, 254-7518, 254-7550 (прес-служба МВС України)

 

Виставка «Зброя та Безпека – 2012» працюватиме з 26 по 29 вересня.

Щороку її експозиції збирають до 9 тис. відвідувачів — представників професійних державних і приватних організацій та підприємств. Це, передусім,  фахівці, що відповідають за оновлення і закупівлю ресурсного забезпечення, а також громадяни, яких тематика виставки цікавить за вимогою професії.

Цього року "Зброя та Безпека 2012" надасть цим категоріям відвідувачів нові можливості для зустрічі з розробниками та постачальниками профільної продукції галузі безпеки, спеціальної поліцейської та військової техніки. Також для людей, які тяжіють до спортивного стилю життя, введено новий розділ “Активний відпочинок” - широка презентація обладнання і аксесуарів для мисливства, екстремальних видів спорту й відпочинку.

Тематика виставки охоплює широкий спектр продукції та технологій в галузі безпеки, як вітчизняних підприємств, так і провідних світових виробників, зокрема, з Італії, Німеччини, США, Туреччини та інших   країн світу. Так, в розділі “Зброя”, за традицією,  буде репрезентовано експозицію мисливської зброї та боєприпасів, оптики, аксесуарів - від найдоступніших до ексклюзивних зразків. Поруч з високоякісною вітчизняною продукцією будуть представлені найвідоміші світові бренди, такі, як Remington, Beretta, Blaser, Browning, Sauer, Winchester, Merkel, Fabarm, ATA ARMS, Piotti, Surefire, Hatsan Arms, Caesar Guerini, Walther й інші.

 

 

Розділ “Безпека” представить спорядження для силових структур: зброю, боєприпаси, спецзасоби самозахисту; тактичне спорядження для спецпідрозділів, обмундирування, транспорт, військову та спеціальну техніку; засоби забезпечення звязку і захисту інформації та інше обладнання. 

За усталеною практикою експозиції супроводжує актуальна науково-практична програма. Зокрема, МВС України проведе семінари на теми «Особливості обігу електрошокових пристроїв на території України за їхніми технічними характеристиками», «Нормативно-правове забезпечення організації та проведення сертифікації мисливської зброї, набоїв до неї, спецзасобів самозахисту та піротехнічних побутових виробів», «Біометричні методи ідентифікації особи»,  «Електронні засоби контролю за місцезнаходженням підозрюваної або обвинуваченої особи» та інші змістовні заходи.

 

Виставка проводиться за розпорядженням Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства надзвичайних ситуацій України, Служби Безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної служби експортного контролю України.

 

Організатори: Міністерство внутрішніх справ України, ТОВМіжнародний виставковий центр"; співорганізатор: ЗАТ "Об'єднання виставкових компаній "Бізон" (Росія).

 

Більш детально про виставку