Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 6 листопада розпочне роботу IХ Міжнародна виставка “АГРОФОРУМ - 2012”
6 листопада розпочне роботу IХ Міжнародна виставка “АГРОФОРУМ - 2012”

6 листопада розпочне роботу IХ Міжнародна виставка “АГРОФОРУМ - 2012”

 02.11.2012

 6 - 9 листопада 2012 р. у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 3-й павільйон - вхідна група )

відбудеться IХ Міжнародна виставкаАГРОФОРУМ - 2012

 

Організатор: ТОВ „Міжнародний виставковий центр”, за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України.

 

Вітчизняний агропромисловий комплекс є однією з найбільших і найважливіших галузей національної економіки. Також Україна зміцнює позиції, як один з найпотужніших виробників та експортерів сільськогосподарської продукції.

 

Безумовно, своє важливе місце в цьому становленні займає виставка «АГРОФОРУМ».  Адже вона вже дев'ять років поспіль збирає в одному колі сільгосптоваровиробників, які мають можливість ознайомитись та скористатися світовим досвідом ведення сільського господарства, та широке представництво партнерів аграрного бізнесувиробників і постачальників сучасного обладнання, новітніх технологій, товарів і послуг.

 

За традицією, «АГРОФОРУМ» проходить наприкінці сільськогосподарського циклу, коли аграрії мають час і можливість підвести підсумки, визначити подальші шляхи розвитку підприємств та потреби в оновленні парку техніки, придбанні обладнання та впровадження новітніх технологій, налагодити нові ділові звязки та домовитись про нові ринки збуту своєї продукції.

 

Особливість цьогорічної виставки - комплексне представлення повного циклу аграрного виробництва: від проектних пропозицій, які використовують інноваційні технології, до збору, післязбирального обробітку, зберігання зернових та олійних культур, і, як заключна частина циклу, підготовка посівного матеріалу та насичення машинного парку для проведення польових робіт у новому сільськогосподарському році.

 

Основні тематичні розділи виставки сільськогосподарська техніка великої, середньої та малої потужності; обладнання та запасні частини; меліоративна та дощувальна техніка, системи крапельного зрошення; обладнання для післязбирального обробітку зерна, сепаратори, зерносушарки; сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур; обладнання для переробки сільськогосподарської продукції; насіння та система насінництва, садівництво; агрохімія; ветеринарна медицина; технологій і обладнання для кормовиробництва, корми, кормові добавки та раціони харчування тварин і птахів; агроекологія та енерго і ресурсозберігаючі технології.

 

В цих розділах представлена продукція як українських підприємств, так і відомих фірм-виробників з Австрії, Білорусі, Голландії, Данії, Італії, Китаю, Латвії, Литви, Німеччини, Польщі, Росії, США, Туреччини, Франції, Чехії, Швейцарії.

 

Ще одна новація цього року - широке висвітлення теми аграрної логістики. Зокрема, на виставці представлені такі всесвітньо відомі компанії, як: DAF TRUCKS, Great Wall, Schmitz Cargobull, Вольво Украина, ПОЖСПЕЦМАШ, Шварцмюллер Украина.

 

Виставка прогнозовано матиме величезну кількість відвідувачів-фахівців й широке поле для встановлення потрібних ділових контактів. Адже за усталеною практикою вона проходить одночасно з потужними міжнародними заходами: виставкою «КомунТех2012», водним форумом «AQUA UKRAINE2012», виставкою «ЄвроБудЕкспо-2012» та інвестиційним бізнес-форумом з питань