Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 6 листопада відбудеться відкриття комплексу заходів з питань діяльності житлово-комунальної сфери, водного господарства та інших галузей міської інфраструктури
6 листопада відбудеться відкриття комплексу заходів з питань діяльності житлово-комунальної сфери,  водного господарства та інших галузей міської інфраструктури

6 листопада відбудеться відкриття комплексу заходів з питань діяльності житлово-комунальної сфери, водного господарства та інших галузей міської інфраструктури

 02.11.2012

6 листопада 2012 року о 10.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, 1-й павільйон - вхід 1А) відбудеться

офіційне відкриття VIІІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2012», Х Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех – 2012», Х Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE– 2012» та ІІ Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо-2012»

 
Учасники церемонії: Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк, Міністр екології та природних ресурсів України Едуард Ставицький, голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг Валерій Саратов, голова Державного агентства водних ресурсів України Василь Сташук, виконавчий директор Асоціації міст України Мирослав Пітцик, представники дипломатичного корпусу.

По завершенні урочистостей відбудеться огляд експозицій та брифінг для ЗМІ (орієнтовно об 11.15).

Акредитація за електронною поштою: press@minregion.gov.ua, також дані можна повідомляти за телефонами: (044) 590-47-92, 590-47-91, 590-47-96 до 17:30 5 листопада. Необхідно зазначити контактні телефони для оперативного зв’язку.

Або за тел.: (044) 201-1174, 201-1161, e-mail: pres@iec-expo.com.ua - прес-служба МВЦ

 Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів у МВЦ: 6 листопада, з 9.00 до 10.00.

Під час Конгресу, що вже став доброю традицією, експерти розглядатимуть питання удосконалення системи управління у сфері житлово-комунального господарства, впровадження ефективного управління комунальних об’єктів тепло-, водопостачання та водовідведення, залучення приватних інвестицій для технічного переоснащення. За підсумками Конгресу планується ухвалення фінальної декларації, де буде окреслено стратегічні питання розвитку систем життєзабезпечення на наступний рік.

Конгрес і виставки за роки існування набули високого рейтингу серед інших заходів спорідненої спрямованості за масштабами, кількістю та географією учасників. У цьому році на площі понад 14 000 кв.м більше 300 учасників виставок представлять новітні технології та обладнання вітчизняних та зарубіжних виробників з 19 країн світу, в тому числі з Австрії, Білорусі, Італії, Китаю, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Росії, Румунії, Словаччини, США, України, Франції, Чехії, Тайваню тощо.

Зокрема, в експозиціях “КомунТех”, “ЄвроБудЕкспо” буде представлено найсучасніші технології, обладнання та техніку для теплопостачання, утримання житлового фонду, проведення дорожньо-будівельних робіт, заходів із благоустрою, озеленення, санітарної очистки та поводження з твердими побутовими відходами. На стендах виставки “AQUA UKRAINE” будуть демонструватися технології та обладнання у сфері водопідготовки, водопостачання та водовідведення, труби, насоси, арматура, системи очистки промислових та побутових стоків та багато іншого. За традицією, у рамках “AQUA UKRAINE” пройде щорічний конкурс професійної майстерності “Кращий працівник технічної служби водопровідно-каналізаційної галузі 2012 року в Україні”.

Заходи Конгресу охоплюють широкий спектр галузевих науково-прикладних питань, зокрема, таких як удосконалення системи управління у сфері житлово-комунального господарства, впровадження ефективного управління і функціонування об’єктів ЖКГ, залучення приватних інвестицій у технічне переоснащення галузі, підвищення якості комунальних послуг.  

В рамках Конгресу відбудуться Всеукраїнський семінар з питань благоустрою населених пунктів «Благоустрій – 2012», Конференція «Якісна питна вода – народу України», Міжнародна науково-практична конференція «Реконструкція житла», Конференції «Ефективний власник житла - форми управління багатоквартирним будинком», «Модернізація комунальної теплоенергетики», тренінги з питань експлуатації вулиць та доріг населених пунктів, поводження з твердими побутовими відходами, семінар у сфері зеленого господарства.

Також 7 листопада відбудеться урочисте нагородження переможців щорічного всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2011 рік.

 

(повну програму Конгресу можна переглянути на офіційному сайті Мінрегіону: http://www.minregion.gov.ua/ , або Міжнародного виставкового центру: www.iec-: expo.com.ua)