Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 5 листопада розпочнуть роботу V Міжнародний інвестиційний бізнес-форум та VІ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика -2013»
5 листопада розпочнуть роботу  V Міжнародний інвестиційний бізнес-форум та VІ Міжнародна спеціалізована виставка  «Енергоефективність. Відновлювана енергетика -2013»

5 листопада розпочнуть роботу V Міжнародний інвестиційний бізнес-форум та VІ Міжнародна спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика -2013»

 01.11.2013

 5 листопада 2013 року  о 12.00  в Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 2 павільйон - вхід) відбудеться

офіційне відкриття V Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та відновлюваної енергетики та

Міжнародної спеціалізованої виставки

«Енергоефективність. Відновлювана енергетика -2013»

 

Учасники церемонії: Микола Пашкевич - Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Надзвичайний та Повноважний Посол Європейського Союзу в Україні Ян Томбінські, керівництво Київської міської державної адміністрації, представники дипломатичного корпусу, почесні гості.

Під час відкриття Микола Пашкевич і  Ян Томбінські особисто продемонструють переваги екологічно чистих видів транспорту — їздитимуть на велосипеді та електромобілі.

По завершенні церемонії відбудеться огляд експозицій та брифінг для ЗМІ.

Акредитація журналістів: прес-служба Держенергоефективності України - за тел.: 590-59-65, 590-54-08; також через сторінку Форуму: http://saee.gov.ua/forum/about/acreditation

прес-служба МВЦ - за тел.: (044) 201-1174, 201-1161, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

 

Організатор заходів: Держенергоефективності України, за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, співорганізатор ТОВ «Міжнародний виставковий центр», галузевий партнер Українська вітроенергетична асоціація.

Бізнес-форум з питань енергоефективності та відновлюваної енергетики і Спеціалізована виставка «Енергоефективність. Відновлювана енергетика-2013» - ключові професійні події в Україні, які консолідують всіх учасників ринку на єдиному майданчику, широко популяризують використання енергоефективних технологій та відновлюваних джерел енергії, сприяють залученню інвестицій, активно розвивають партнерство.

 

Цьогорічний Бізнес-форум охоплює такі теми та ключові питання:

- енергоефективний диспут «Битва мерів». Енергоефективна громада – що може мер?

- україно-фінський круглий стіл «Енергоефективні договори». Як запровадити систему-аналог в Україні: практичні аспекти.

- тематична панель «Енергоефективність як напрямок соціальної відповідальності бізнесу». Як бізнес допомагає у вирішенні цього питання?

- бізнес-семінар «Паливні пелети. Від задумки до реалізації готового продукту». Перспективи внутрішнього ринку.

- спеціалізований семінар "Енергоефективність: міжсекторна співпраця та фінансові моделі». Як запустити міжсекторні моделі, здатні відкрити нові ринки для проектів енергоефективності?

- презентація «Проект Національного плану дій з відновлюваної енергетики на період до 2020 року».

- презентація Секретаріату Енергетичної Хартії «Поглиблений огляд з енергоефективності України».

 

Вперше в рамках Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму буде проведений Ексклюзивний семінар-тренінг від Німецького Інституту вітроенергетики (DEWI) «Девелопмент вітропарків», на якому будуть висвітлюватись питання розвитку вітроенергетики у Європі та світі.

Очікується, що Бізнес-форум і Виставку «Енергоефективність. Відновлювана енергетика -2013» відвідають понад 5 тисяч фахівців з усіх областей України та з-за кордону.

Додаткова інформація на сайтах: www.saee.gov.ua, www.iec-expo.com.ua.