Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Генеральний секретар ОБСЄ відзначив МВЦ за високий рівень проведення Міністерського засідання ОБСЄ
Генеральний секретар ОБСЄ відзначив МВЦ за високий рівень проведення Міністерського засідання ОБСЄ

Генеральний секретар ОБСЄ відзначив МВЦ за високий рівень проведення Міністерського засідання ОБСЄ

 13.12.2013

6 грудня в Києві в Міжнародному виставковому центрі завершилася 20-а зустріч Ради міністрів Організації з безпеки і співробітництва в Європі.

 В роботі засідання взяли учать делегації 56 держав-учасниць ОБСЄ, Європейського Союзу  та 11 країн-партнерів зі співробітництва, представники високого рівня авторитетних міжнародних організацій.

За визнанням преси ця подія стала кульмінацією українського головування в ОБСЄ та найбільш масштабним міжнародним заходом міждержавного характеру на території України за всі роки незалежності нашої держави.

Для забезпечення його успішного проведення у павільйонах МВЦ були зведені спеціально обладнані зали для пленарних засідань та роботи з різних напрямків міжнародної діяльності, приміщення керівництва, секретаріату, всіх інституцій та робочих груп ОБСЄ, офіси для делегацій країн-учасниць, країн-партнерів і міжнародних організацій, зони відпочинку, ресторани та інше. Для представників ЗМІ була споруджена окрема величезна прес-зона з спеціальними залами для брифінгів і заключної прес-конференції, окремим рестораном та залою з робочими місцями для журналістів, оснащеними сучасними засобами зв'язку, комп'ютерами та можливістю підключення особистих пристроїв й вільного доступу до інтернету, іншим необхідним офісним обладнанням. Загальна площа забудови під всі приміщення і робочі зони заходу склала близько 30 тис.кв.м.   (див. Фото 

За високий рівень роботи з підготовки та забезпечення проведення заходу Генеральний секретар ОБСЄ Ламберто Дзанньєр висловив особисту подяку Генеральному директору  МВЦ Анатолію Ткаченку та вручив спеціальну відзнаку — Сертифікат ОБСЄ.

Більш докладна інформація щодо підготовки і проведення заходу — на сайтах:

http://www.osce.org/cio

http://www.osce.org/event/mc_2013

http://www.osce.org/cio/photos

http://mfa.gov.ua/ua/press-center/photos/790-vidkrittya-20-go-zasidannya-radi-ministriv-obse-v-mkijiv