Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Запрошуємо на церемонію відкриття ХІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !
Запрошуємо на церемонію відкриття ХІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !

Запрошуємо на церемонію відкриття ХІІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !

 16.09.2014

23 вересня 2014 р. о 10.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й павільйон, центральний стенд галузевої експозиції «ПЕК України»)

відбудеться офіційне відкриття ХІІ Міжнародного форуму

«Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»  та

XIІ Міжнародної виставки «Енергетика в промисловості-2014».

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та національних енергокомпаній, профільних комітетів Верховної Ради України, представники дипломатичного корпусу і міжнародних організацій, почесні гості.

 По завершенні відбудеться огляд експозицій та спілкування учасників церемонії з журналістами.

 Акредитація журналістів за тел: (044) 201-1174, 201-1161, e-mail: pres@iec-expo.com.ua  – прес-служба МВЦ 

Форум проходить під патронатом  Кабінету Міністрів України та Комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки

Організатори: Міненерговугілля України, ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 

Мета Форуму: створення ефективної комунікативної платформи для консолідації зусиль влади, бізнесу і всієї енергетичної спільноти для реалізації політики захисту національних інтересів у сфері енергетики, енергетичної незалежності та прискорення інтеграції вітчизняної енергетики до європейського простору; демонстрація досягнень у ПЕК, спрямованих на модернізацію енергетичної інфраструктури, її технологічний, організаційний, нормативно-правовий та науковий розвиток; створення ефективного майданчика для щорічних зустрічей енергетичного співтовариства, запуску нових проектів, ознайомлення зі світовими тенденціями і перспективами розвитку енергетики, організації плідного діалогу бізнесу і влади для створення сприятливого інвестиційного клімату.

 Головні складові Форуму :

Галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України;

ХІІ Міжнародна спеціалізована виставка "ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ - 2014";

Програма науково-технічних конференцій, семінарів, круглих столів  та інших ділових заходів.

 

Галузева експозиціяПЕК України” репрезентує потенціал національних компаній ПЕК України в сегментах видобутку енергоресурсів, генерації, розподілу та збуту енергії,  а також  інвестиційні проекти будівництва, модернізації та  реконструкції енергетичних об'єктів.

 "Енергетика в промисловості - 2014" - найзначніша міжнародна професійна галузева подія України. На виставці будуть представлені останні досягнення лідерів у сфері виробництва електротехнічного, енергетичного обладнання, світлотехніки, силової електроніки, автоматизації, інформаційних технологій для промислових підприємств усіх галузей економіки, зокрема, з Австрії, Азербайджану, Німеччини, Словаччини, Чехії, інших країн та провідні вітчизняні напрацювання.

Ділова програма Форуму цього року сегментована за провідними напрямками. Будуть проведені Круглі столи “Європейська перспектива: підвищення ефективності роботи ОЕС України. стан та проблеми” (організатори: Міненерговугілля, ДП НЕК «Укренерго»), “Стан імплементації європейських директив в енергетичній сфері”. За традицією відбудеться “День Атомної енергетики” (Міненерговугілля, НАЕК “Енергоатом”, ДК “Ядерне паливо”). Вперше буде проведено Всеукраїнський семінар інженерів енергетиків, в ході якого працюватимуть секції на теми: “Презентація пріоритетних проектів модернізації та реконструкції об’єктів ПЕК”, "Шляхи вирішення проблем енергопостачання. Новітні технології у сфері генерації, транспортування, розподілення енергії" та "Управління енергетичним господарством підприємства. Практичні рішення щодо підвищення енергоефективності підприємства: технології, обладнання, енергоаудит та енергоменеджмент" (Міненерговугілля, Всеукраїнська ГО «Вища рада енергоаудиторів та енергоменеджерів України»). Питанням реформування і прозорості видобувних галузей, енергетичної безпеки буде присвячена Конференція: “Нафтогазовий комплекс на шляху реформування, модернізації та розвитку” (Міненерговугілля, НАК “Нафтогаз України”).

За традицією у заходах братимуть участь представники Уряду, керівники держорганів, національних компаній ПЕК України, топ-менеджери підприємств-виробників енергетичного та електротехнічного обладнання,  інвестиційні структури, аналітики, науковці і експерти галузі.

(повна програма заходів на сайті:  http://www.iec-expo.com.ua )