Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Виставка «Зброя та Безпека – 2014» і авіакосмічний салон «Авіасвіт — ХХІ» відбудуться разом!
Виставка  «Зброя та Безпека – 2014» і авіакосмічний салон «Авіасвіт — ХХІ» відбудуться разом!

Виставка «Зброя та Безпека – 2014» і авіакосмічний салон «Авіасвіт — ХХІ» відбудуться разом!

 23.09.2014

 24 вересня 2014 року о 15.00 у  Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т., 15, павільйон №3, вхід 3-А)

відбудеться церемонія офіційного відкриття

ХІ Міжнародної спеціалізованої виставки  «Зброя та Безпека2014» і

ІХ Міжнародного авіакосмічного салону «Авіасвіт - ХХІ»

 

Учасники: керівництво Верховної Ради, представники Уряду України, керівництво правоохоронних і силових міністерств і служб, ДК “Укроборонпром”, інших  відомств, представники дипломатичних місій.

 По завершенні церемонії відбудеться огляд експозицій та спілкування учасників церемонії з журналістами (орієнтовно о 16.00).

Акредитація журналістів за тел:(044) 201-1174, 201-1161 e-mail: pres@iec-expo.com.ua  

Заходи проводяться під патронатом Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства внутрішніх справ, Міністерства оборони, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Служби Безпеки України, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної служби експортного контролю, Державного космічного агентства, ДК “Укроборонпром”, Асоціації “Укравіапром”.

Організатор і розпорядник:  ТОВМіжнародний виставковий центр".

Мета і завдання заходів: сприяння розвитку української оборонної промисловості,  удосконаленню технічної оснащеності правоохоронних та силових структур; просування на світовий ринок нових видів озброєнь і техніки спеціального призначення; розвиток міжнародного військово-технічного співробітництва; удосконалення оснащення приватних підприємств галузі безпеки. 

Щороку єдина збройова виставка України збирає до 9 тис.відвідувачів — представників професійних державних і приватних організацій та підприємств. Це, передусім, фахівці, що відповідають за оновлення і закупівлю ресурсного забезпечення, та інші зацікавлені особи.

Новий формат спільного проведення "Зброї та Безпеки" і «Авіасвіт-ХХІ» забезпечує комплексне ознайомлення потенційних замовників з досягненнями оборонної та авіакосмічної промисловості України, розгляд питань розвитку військової та авіакосмічної техніки, налагодження військово-технічного співробітництва. В рамках формату прибудуть офіційні делегації зарубіжних країн, державних іноземних замовників оборонної продукції, партнерів України по збройному бізнесу, українські та іноземні компанії, які розробляють і виготовляють озброєння і військову техніку для Сухопутних військ і Військово-морських Сил, поліцейських формувань, обладнання для охорони державного кордону, забезпечення безпеки, а також і мисливську зброю, спорядження та екіпіровку.

Загальна кількість учасників завдяки новому формату перевищила 250. Представлені фірми-виробники Індії, Італії, Китаю, Нідерландів, Польщі, Чехії, а також відомі вітчизняні виробники: ДК «Укроборонпром», «Укрспецекспорт», КБ «Артилерійське озброєння», «НВК «Іскра», ,ДП «НДІ «Квант»,  ДП «Квант-Радіолокація», «Державне Київське конструкторське бюро «Луч», КБ ім. М. Янгеля і Південний машбудзавод ім. А. Макарова, Львівський бронетанковий завод, ДП "Антонов”, АТ "Мотор Січ" й інші.

Військові експозиції представляють: артилерійське озброєння; засоби зв’язку та автоматизованого управління; боєприпаси; бронетанкове озброєння та техніка, ремонт і модернізація бронетанкової техніки; повітряно-десантна техніка та озброєння; автомобільна техніка; тренажери; безпілотні літальні апарати наземної розвідки; інженерна техніка; топографічна техніка; засоби радіаційного та хімічного захисту; утилізація озброєння, військової техніки і боєприпасів; спеціальні технічні засоби - бронезахист, зброя, обмундирування, тактичне спорядження й амуніція для міліції, спеціальних підрозділів і охоронних структур та інше.

Авіакосмічна експозиція репрезентує літальні апарати всіх типів та призначень, їх обслуговування та будування, ракетні системи, космічні апарати та технології, авіаційні та ракетні двигуни, ракетне і авіаційне озброєння, технології та системи зв’язку, обладнання та інструменти для літакобудування, ракетних систем, космічних апаратів і для наукоємного машинобудування та інше.

Експозиції супроводжує актуальна науково-практична програма. Зокрема, відбудуться: Міжнародна конференція «Безпека у східній Європі – виклики та загрози. Військово-технічне співробітництво – важлива складова розвитку озброєння та обороноздатності», Міжнародний авіакосмічний форум: «Космічна галузь України: Істотне значення для економічної модернізації», семінари “Можливості використання мікро та міні БПЛА у сфері безпеки”, "Контроль над страхом: психофізіологічна реакція на стрес" та показові виступи з ізраїльського рукопашного бою крав-мага, інші змістовні заходи.

(більш повна інформація про виставки на сайті: www.iec-expo.com.ua  ).