Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 19 жовтня на Благодійному ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ” збиратимуть кошти для лікування українських бійців.
19 жовтня на Благодійному ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ” збиратимуть кошти  для лікування українських бійців.

19 жовтня на Благодійному ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ” збиратимуть кошти для лікування українських бійців.

 14.10.2014

 19 жовтня 2014 року  о 12.00  у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, 2 павільйон - вхід 2-С) відбудеться

офіційне відкриття Благодійного ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ”

 

Мета заходузбір коштів для лікування українських бійців, поранених в зоні АТО.

Організатори ярмарку: Асоціація земляцтв областей України, у співпраці з ТОВ “Міжнародний виставковий центр”,  Асоціацією ветеранів спорту України та громадською платформою “Волонтерська сотня”.

У церемонії відкриття братимуть участь Президент Міжнародного виставкового центру і Голова Асоціації земляцтв областей України Віктор Ткаченко, народні депутати України, депутати Киїівради та представники Київської міської державної адміністрації, Асоціації ветеранів спорту України, інших громадських організацій.

Очікується також участь Київського міського Голови Віталія Кличка. 

Під час ярмарку відбудеться Благодійний Аукціон (початок о 14.00).

На продаж будуть виставлені нагороди уславлених спортсменів України, зокрема - дворазового олімпійського та семикратного чемпіону світу з веслування на байдарці Олександра Шапаренка, дворазової олімпійської чемпіонки з гандболу Зінаїди Турчиної, визнаної Міжнародною федерацією гандболу найкращою гандболісткою 20-го століття.

Серед інших лотів аукціону - гітара з автографами Святослава Вакарчука і всієї групи “Океан Ельзи”, раритетні речі відомих особистостей України. 

У програмі заходів:

- фотовиставка, що висвітлює події в зоні АТО, на якій представлені роботи як професійних фотографів, так і військових - учасників АТО;

- лекції відомих психологів В’ячеслава Смирнова «Профілактика та боротьба зі стресом», Наталі Корбут «Пошук свого призначення»,

- вікторина від Віктора Марущенка – засновника київської школи фотографії, чисельні майстер-класи і заняття для дітей  та дорослих;

- презентація «Рушника Національної єдності» України – полотна довжиною понад 9 метрів, прикрашеного вишитими символами всіх регіонів України.

Також впродовж ярмарку відвідувачам буде запропоновано вишити кілька хрестиків на започаткованому в цей день «Рушнику Великому Тарасу» – збільшеної копії того полотна, на якому було доставлено з Санкт-Петербурга в Україну  прах славетного Кобзаря. 

Всі кошти від проведення Благодійного ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ” будуть спрямовані на лікування українських бійців, які отримали поранення в зоні АТО.

Додаткова інформація — за тел. Організаційного комітету: 044 206-87-12,  e-mail: otporig@ukr.net 

 

Прес-служба Міжнародного виставкового центру (тел.: 044 201-1174) pres@iec-expo.com.ua