Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Запрошуємо на відкриття комплексу авторитетних професійних заходів, які охоплюють провідні галузі економіки України
Запрошуємо на відкриття комплексу авторитетних професійних заходів, які охоплюють провідні галузі економіки України

Запрошуємо на відкриття комплексу авторитетних професійних заходів, які охоплюють провідні галузі економіки України

 28.10.2014

 4 листопада 2014 року  о 10.00  у Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський пр-т, 15, 3-й павільйон - вхід 3-С ) відбудеться офіційне відкриття Х Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства - 2014»,  VІ Міжнародного інвестиційного бізнес-форуму з питань енергоефективності та відновлюваної енергетики, ХІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех - 2014», ХІІ Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE - 2014», VII Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергоефективність. Відновлювана енергетика - 2014», V Спеціалізованої виставки «ДорТехЕкспо - 2014», ІV Спеціалізованої  виставки «ЄвроБудЕкспо - 2014», ІІ Спеціалізованої виставки «Екологія підприємства - 2014»

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства  екології та природних ресурсів, Державного агентства водних ресурсів, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, Асоціації міст України, представники дипломатичного корпусу.

 

По завершенні буде проведено огляд експозицій та брифінг для ЗМІ.

Акредитація журналістів: тел. 044 590-5965, 590-5408 прес-служба Держенергоефективності України;  тел. 044 201-1174, 201-1161,  e-mail: pres@iec-expo.com.ua  -  прес-служба МВЦ.

Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів у МВЦ:  04.11.14 р., з  9.00 до 10.00.

Традиційне проведення наприкінці року цього комплексу авторитетних професійних заходів, які охоплюють провідні галузі економіки, дає змогу підвести підсумки й визначити напрямки розвитку і потреби ЖКГ, АПК, промислової та будівельної сфери в оновленні парку техніки і обладнання,  впровадженні сучасних науково-технічних досягнень та енергоощадних і екобезпечних технологій.

Фокус цьогорічних подійКонгресу, Бізнес-форуму та виставок - впровадження енергозберігаючого обладнання в усіх сферах економіки та в побуті, популяризація використання альтернативних джерел енергії, привернення уваги споживачів і представників влади до актуальності питання енергозаощадження. З огляду на енергетичну ситуацію в країні, на всіх виставках буде представлена продукція, яка сприяє застосуванню технологій ефективного використання ресурсів: котельне обладнання на альтернативних видах палива для місцевого і централізованого теплопостачання, теплоізольовані труби для водо- та газопостачання, насосне обладнання для систем опалення, водопостачання та каналізації, градирні та комплектуючі для них, енергозберігаюче освітлення, сонячні батареї тощо.

Таке проведення заходів у єдиному комплексі розширило як професійне, так і географічне представництво учасників - будуть представлені технології та обладнання виробників Австрії, Бельгії, Болгарії, Великобританії, Данії, Ірану, Іспанії, Італії, Казахстану, Китаю, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Росії, США, Туреччини, України, Франції, Чехії. В експозиціях «КомунТех», «ДорТехЕкспо», «ЄвроБудЕкспо», буде презентована техніка для управління відходами, машини для будівельних робіт та комунальна техніка для утримання доріг, універсальні навантажувачі для міст і селищ. Розділ з благоустрою та облаштуванню міст і населених пунктів демонструватиме дитячі ігрові та спортивні майданчики, комфортабельні зупинки транспорту і обладнання для  дворів та парків. «AQUA UKRAINE» представить системи  водопідготовки, водопостачання і водовідведення, очищення води та стоків, прилади обліку, арматуру й інше обладнання. «АГРОФОРУМ» запропонує сучасні технології вирощування сільськогосподарських культур, обладнання для післязбирального обробітку зерна і підготовки насіння до посіву, норії, вагове обладнання. Технології та обладнання для зменшення шкідливого впливу промисловості на навколишнє природне середовище будуть презентовані на виставці «Екологія підприємства».

Серед змістовних ділових заходів Конгресу - Всеукраїнська конференція «Енергоефективні технології: від теорії до практики», Конференція з питань енергоефективності у житловому фонді, Круглий стіл «Енергоефективність - основний підхід до впровадження техніко-технологічних розв'язань на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства» та інші. У діловій програмі Бізнес-форуму - Панельна дискусія «Подолання енергодефіциту та забезпечення стійкості енергосистеми через енергоефективність. Варіанти дій», Ворк-шоп «Повсякденна енергоефективність», Семінар «Розробка та впровадження системи енергоменеджменту на підприємстві» тощо.

більш повна інформація на сайті: www.iec-expo.com.ua