Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 27-28 грудня на другому Благодійному ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ” збиратимуть кошти для постраждалих в зоні АТО.
27-28 грудня на другому Благодійному ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ” збиратимуть кошти  для постраждалих в зоні АТО.

27-28 грудня на другому Благодійному ярмарку “КОЛО ЖИТТЯ” збиратимуть кошти для постраждалих в зоні АТО.

 23.12.2014

 27-28 грудня 2014 року  в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, 1 павільйон - вхід 1-С) відбудеться

другий благодійний ярмарок “КОЛО ЖИТТЯ”

 

Мета заходузбір коштів на гуманітарну допомогу постраждалим в зоні АТО.

27 і 28 грудня з 11.00 на відвідувачів чекатимуть майстри-рукодільники, народні майстри, українські виробники різних товарів, продавці смачної їжі та напоїв.

У ці ж дні з 12.00 розпочинатиметься програма майстер-класів, виступи театральних і дитячих колективів, новорічні розваги та вистави для дітей (лабірінт-квест) та інші заходи.

Зокрема, будуть проведені майстер-класи відомих тренерів з планування особистих цілей та подій на 2015 рік, з виготовлення авторських подарунків, спільний урок для дітей з батьками з виготовлення новорічних листівок, заняття з пошиття іграшок, створення їстівних сувенірів, з ліплення виробів з глини на справжньому гончарному кругу та інші.

Відомі дитячі психологи, тренери з розвитку здібностей даватимуть консультації з розкриття творчих здібностей та поради з виховання дитини.

27 грудня о 15.00 театральна студія “На чердаке” представить Новорічну казку “7 новорічних зустрічей”.

28  грудня о 15.00 всіх запрошують на благодійний аукціон, на якому учасникам буде представлено унікальний комплект авторських ялинкових іграшок від Української асоціації лялькових майстрів UAHA, прапор від Руслани, та багато інших цікавих лотів.

Також 28  грудня о 17.00 відбудеться розіграш благодійної лотереї, весь збір від якої буде передано для закупівлі гуманітарної допомоги в зону АТО.

Офіційний організатор другого благодійного  ярмарку: Міжнародний Благодійний Фонд "ЛОТОС".

Партнери заходу: МБФ «Кожен може», який має значний досвід в допомозі постраждалим в зоні АТО, “Міжнародний виставковий центр”, інші організації та волонтери, яким небайдужа доля людей та країни.

 

Вся інформація про ярмарок представлена на ресурсах

facebook.com/kolozhittya

lotus-mbf.org

www.facebook.com/sprojectlotus

facebook.com/can.help.ua

Будемо вдячні за інформаційну підтримку благодійного ярмарку.

За більш докладною інформацією стосовно участі у заході, в т.ч. в якості інформаційного партнера і спонсора просимо звертатися до координатора заходу:

Олена Ткаченко,  тел. 050 445-24-52

e-mail: kolo.zhittya@gmail.com

 

Прес-служба Міжнародного виставкового центру

(тел.: 044 201-1174) pres@iec-expo.com.ua