Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Виставки „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2015” і “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК — 2015” очікують гостей
Виставки „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2015” і “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК — 2015” очікують гостей

Виставки „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2015” і “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК — 2015” очікують гостей

 30.03.2015

 31 березня — 2 квітня 2015 року в Міжнародному виставковому центрі

 відбудуться VІІ Міжнародна спеціалізована виставка

МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА2015”  та

II Міжнародна спеціалізована виставка “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2015”

 

 

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр». 

Мета і завдання виставок - демонстрація сучасних досягнень науки, техніки й технологій, які мають забезпечити інноваційний розвиток економіки України. 

Тематика виставок. Для ефективного виконання поставлених завдань експозиції виставок репрезентують широкий спектр сучасного обладнання і технологій для обробки металу, для виробництва і переробки пластмас, інших матеріалів. На стендах представлено різноманітний інструментарій та нові верстатоінструментальні технології провідних вітчизняних і світових виробників, комплексні технологічні можливості металообробних підприємств у створенні інструментарію та обладнання для різних галузей промисловості. 

Зокрема,в експозиціях виставки “МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2015” в розділі “Металообробка” можна ознайомитись з універсальними металорізальними верстатами та інструментами, технологіями для заготівельного виробництва - ливарного, ковальсько-пресового, згинального і ОМТ, презентовано різноманітне устаткування й обладнання для розкрою листа та прокату, комплектувальні вузли, технологічне оснащення, масла і ЗОР, метизи, а також нові технології та дослідження в цій сфері.

РозділПластмаса” представляє технології і обладнання для виробництва й переробки пластмас і каучуку та виготовлення з них різних виробів,  інструментарій для роботи з пластичними масами та сировину і допоміжні матеріали: каталізатори, стабілізатори, видозмінювачі, піну, агенти, пігменти та інше.

Призначення розділу “Інструмент” - представлення зразків сучасних інструментів, в тому числі з надтвердих матеріалів, різноманітних за призначенням та способом діїгідравлічних, пневматичних та інших.

Ці теми доповняють й розширюють експозиції “КИЇВСЬКОГО ТЕХНІЧНОГО ЯРМАРКУ — 2015”, які складаються з розділів “Металургія. Литво”, “Обробка поверхні, захист від корозії”, “Компресори. Насоси. Арматура. Приводи. Двигуни”, “Неметалеві матеріали у промисловості”, “Діагностика. Контроль, Автоматизація. Управління”.

Таке широке представлення промислових тематик невипадкове - адже обидві виставки мають ще одне важливе завдання: зміцнення і розвиток економічних і торгових зв’язків, встановлених між вітчизняними та зарубіжними підприємствами різних галузей в листопаді минулого року, під час роботи Міжнародного промислового форуму – найбільшої щорічної виставки України в області металообробки та машинобудування.

Більш докладна інформація про виставки МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА2015та “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК — 2015” - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua