Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Найяскравіші події року - виставки „Весілля & Випускний Бал” і «Всесвіт краси та здоров’я» - представлять нові розробки світових брендів.
Найяскравіші події року - виставки „Весілля & Випускний Бал” і «Всесвіт краси та здоров’я» - представлять нові розробки світових брендів.

Найяскравіші події року - виставки „Весілля & Випускний Бал” і «Всесвіт краси та здоров’я» - представлять нові розробки світових брендів.

 15.04.2015

 23 - 26 квітня 2015 року в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, 1-й павільйон, вхід 1С) відбудуться

XV Міжнародна спеціалізована виставкаВесілля & Випускний Бал” і

XV Міжнародна спеціалізована виставкаВсесвіт краси та здоровя2015

 

Головна весільна виставка країни - “Весілля & Випускний Бал” - за доброю традицією вже п'ятнадцять років поспіль відкриває всеукраїнський шлюбний сезон. Цей виставковий проект служить основним засобом маркетингу для виробників, зацікавлених у розширенні мережі збуту та географії оптових і роздрібних продажів весільних товарів і є найбільш авторитетним джерелом інформації для широкого кола як фахівців весільної індустрії, так і майбутніх молодят та випускників. Саме тут презентують останні тренди весільної і вечірньої моди, визначають кращих майстрів-стилістів і майстрів весільної фотографії, знаходять найцікавіші пропозиції від салонів краси, ресторанів, флористів, транспортних компаній, організаторів святкових подій “під ключ” — тобто, все те, без чого просто не може обійтися справжнє незабутнє свято. Виставка “ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал” щорічно забезпечує оптових та роздрібних покупців різноманітним асортиментом якісної продукції для урочистостей і розрахована на широке коло споживачів.

У рамках виставки відбудуться:

ШОУ-ПРОГРАМА:

- Покази колекцій: сукні весільні, вечірні, для випускного балу;

 - Показове проведення весільних церемоній;

 - Виступи артистів, танцювальних та музичних колективів;

 - Конкурси, лотереї, розіграші призів для гостей виставки.

 

КОНКУРСИ:

- Конкурс весільної фотографії;

- Конкурс весільного та вечірнього стилю.

 

Міжнародна виставкаВсесвіт краси та здоровя – це презентаційний майданчик якісних та ефективних товарів, які допомагають кожному з нас знайти шлях до вирішення важливої задачі: як зберегти здоровя та молодість в напруженому ритмі сучасного життя.  

Тематика експозицій виставки охоплює такі розділи, як декоративна косметика, засоби догляду за обличчям, тілом, волоссям, нігтями, парфуми, продукція для здорового способу життя, модні аксесуари, послуги салонів красоти.

Новинки цьогорічної виставки «Всесвіт краси та здоровя» корисні та цікаві. Адже вимоги до ефективності, якості, екологічної безпечності косметичних засобів безперервно зростають, і це спонукає компанії до пошуку нових рішень. Тому на виставці вітчизняні виробники, дистриб’ютори, приватні підприємці пропонують не тільки вже відомі на ринку України власні та зарубіжні торгові марки, а й нові розробки з Білорусі, Греції, Італії, Ізраїлю, Китаю, США, Туреччини та інших країн.

Так, «Клініка здорового волосся» вперше на виставці представить своє напрацювання – інноваційний органічний фітозасіб для росту здорового волосся. Інститут кріогенних біотехнологій «Кріокон» продемонструє переваги екстрактів (масел), вироблених за допомогою новітніх CRYO-BIO технологій. Компанія «Деметер фрагранс лайбрері Юкрейн» надасть можливість відвідувачам ознайомитись з парфумами із США – незвичайними ароматами Demeter, що складаються з однієї ноти. Це запах землі, сонячного зайчика або аромат грибів.

Програма ділових заходів виставки «Всесвіт краси та здоровя - 2015» насичена подіями, цікавими як для фахівців різних галузей індустрії краси, так і для широкого кола відвідувачів. Це майстер-класи, семінари, тренінги, присвячені таємницям краси, пробудженню жіночності, вдосконаленню особистості, виробленню вміння впевнено діяти у стресових ситуаціях, та багато іншого, що дозволить не тільки придбати нові корисні навички, але й отримати позитивні емоції.

Зокрема, в перший день програми, присвячений темі «Мистецтво краси жінки», відбудуться майстер-клас з макіяжу «Бездоганний макіяж в стилі сучасної класики» від Зоряни Зайцевої - викладача Авторської школи гриму і макіяжу Лариси Ларіної та ліфтинг-масаж обличчя, шиї та зони декольте по масці від масажиста, косметолога естетиста по тілу Марини Бакірової.

В темі дня «Духовна краса жінки» представниць прекрасної статі очікує участь у захопливій та пізнавальній грі - «Богиня в кожній жінці», яка допоможе визначити власні життєві стратегії, можливості та здібності, шляхи розвитку природної жіночності та знайти відповіді на багато питань, важливих для розвитку власної особистості й побудови успішних життєвих стратегій.

Важливе місце в програмі посідає також тема «Безпека жінок і дітей» та розгляд інших важливих аспектів життєдіяльності.

Додаткова інформація щодо програм виставок на сайті  http://www.iec-expo.com.ua/