Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Запрошуємо на прес-конференцію на тему: «Виставка« Зброя та безпека - 2 015 »- все для оборони країни і захисту особистості"
Запрошуємо на прес-конференцію на тему: «Виставка« Зброя та безпека - 2 015 »-  все для оборони країни і захисту особистості"

Запрошуємо на прес-конференцію на тему: «Виставка« Зброя та безпека - 2 015 »- все для оборони країни і захисту особистості"

 15.09.2015

16 вересня 2015 року в інформаційному агентстві «Укрінформ» (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 8/16 (ст. М. «Театральна») з 11.00 до 12.00 відбудеться прес-конференція на тему: “ХІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека – 2015» - все для оборони країни і захисту особистості”.

Під час прес-конференції будуть озвучені плани організаторів виставки і склад її учасників, анонсовані заходи, які заплановано провести під час виставки, представлені нові зразки озброєнь і військової техніки українського виробництва, а також пропозиції іноземних компаній, які будуть показані відвідувачам на стендах і відкритих майданчиках виставки « Зброя та безпека - 2015».

У прес-конференції братимуть участь:

·        генеральний директор ТОВ «Міжнародний виставковий центр» Анатолій Ткаченко;

·        заступник генерального директора з зовнішньоекономічної діяльності ДК «Укроборонпром» Денис Гурак;

·        представники Міністерства оборони України;

·        представники Міністерства внутрішніх справ України;

·        директор ДП "Київський бронетанковий завод" Владислав Лисиця;

·        представник компанії-розробника нового українського автомата «Малюк» Сергій Луговський;

·        директор-головний редактор інформаційно-консалтингової компанії «Діфенс Експрес» Сергій Згурець;

·        директор з розвитку інформаційно-консалтингової компанії «Діфенс Експрес», редактор ресурсу defense-ua.com Валерій Рябих.

Для довідки:

22-25 вересня 2015 року в Києві на території Міжнародного виставкового центру пройде ХІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека — 2015».

Організаторами виставки виступили Міністерство внутрішніх справ України і ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Кабінету міністрів України, Верховної Ради України, Міністерства оборони України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Державної служби експортного контролю України.

Співорганізатор - Державний концерн «Укроборонпром».

Виставка «Зброя та безпека - 2015» проходить в умовах продовження збройної агресії з боку Російської Федерації. Саме тому основні акценти виставки зміщуються в сегмент задоволення потреби Збройних сил, Національної Гвардії України та інших вітчизняних силових структур в сучасних зразках озброєнь і військової техніки. Однак також не будуть забуті традиційні для виставки сегменти - мисливська зброя і засоби екіпіровки, а також товари для активного відпочинку та дозвілля.

«Зброя та безпека 2015» охопить два основних напрямки: «Озброєння і військова техніка для армії і правоохоронних органів» і «Зброя для цивільного населення», які будуть відображені у двох відповідних розділах заходу.

В рамках військової частини виставки будуть представлені:

·        озброєння і засоби індивідуальної екіпіровки солдата на полі бою;

·        техніка та озброєння сухопутних військ;

·        озброєння і екіпірування правоохоронних органів;

·        засоби забезпечення прикордонного контролю;

·         військова авіація.

Цивільний сегмент традиційно буде представлений виробниками мисливської зброї, засобів екіпірування, товарів для активного відпочинку і дозвілля.

На виставці учасники представлять ряд систем озброєнь, які перебувають на озброєнні ЗСУ та інших військових формувань України і успішно зарекомендували себе в реальних умовах, а також розроблені українськими зброярами перспективні зразки ОВТ.

Крім того на виставці буде представлена рекордна кількість іноземних виробників озброєнь і військової техніки (ОВТ), мисливської зброї, засобів екіпіровки, а також товарів для активного відпочинку і дозвілля.

Організатори заходу запрошують усіх, хто небайдужий до питань оборони країни і захисту особистості, ентузіастів національно-патріотичного руху, любителів полювання, риболовлі та просто активного відпочинку відвідати експозиції ХІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та безпека - 2015» за адресою: Україна, м. Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський проспект, 15, станція метро "Лівобережна".

Тут будуть раді всім. Приходьте - буде цікаво і пізнавально!

 

Додаткову інформацію можна отримати на сайті заходу http://www.iec-expo.com.ua/oruzhie-i-bezopasnost-2015.html, а також якщо зв'язатися з організаторами за телефоном (044) 201-11-63, або надіслати електронного листа на zbroya@iec-expo.com.ua