Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Запрошуємо на відкриття: Новий формат проведення виставок "Зброя та Безпека" і «Технології Захисту/ПожТех».
Запрошуємо на відкриття: Новий формат проведення виставок "Зброя та Безпека"  і «Технології Захисту/ПожТех».

Запрошуємо на відкриття: Новий формат проведення виставок "Зброя та Безпека" і «Технології Захисту/ПожТех».

 21.09.2015

 22 вересня 2015 року о 15.00  у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т., 15, павільйон №3, вхід 3-А)

відбудеться церемонія офіційного відкриття

ХІІ Міжнародної спеціалізованої виставки  «Зброя та Безпека2015» і

ХIV Міжнародного виставкового  форуму «Технології Захисту/ПожТех2015»

 

 Учасники: керівництво Верховної Ради, члени Уряду України, керівництво МВС, Міноборони,  ДСНС України, інших міністерств і служб, ДК “Укроборонпром”, представники дипломатичних місій.

 

 По завершенні церемонії відбудеться огляд експозицій та

спілкування учасників церемонії з журналістами (орієнтовно о 16.00).

 

Акредитація журналістів — до 17.00, 21.вересня 2015р., за тел:(044) 201-1174, 201-1161 e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Увага — у день 22.09.15р. вхід тільки для фахівців: за службовими посвідченнями силових структур, держслужбовців, у складі делегацій за офіційними списками підприємств і організацій, та акредитованих журналістів.

 

Реєстрація і видача бейджів акредитованим представникам ЗМІ: 22.09.15р. на вході 3-А з 10.00 до 14.45 та з 16.00 до 18.00. Для реєстрації  необхідно мати дійсне редакційне посвідчення, або офіційне направлення редакції із зазначенням П.І.Б. журналіста і паспорт.

Виставки проходять згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Організатори: МВС України, ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Верховної Ради України, Міноборони України, Мінекономрозвитку України, Служби безпеки України, Держприкордонслужби, ДСНС України, Держслужби експортного контролю і Державного космічного агентства України. Співорганізатор - Державний концерн «Укроборонпром».

Мета і завдання виставки  «Зброя та Безпека – 2015»: сприяння розвитку української оборонної промисловості,  удосконаленню технічної оснащеності правоохоронних та силових структур; просування на світовий ринок нових видів озброєнь і техніки спеціального призначення; розвиток міжнародного військово-технічного співробітництва, удосконалення оснащення приватних підприємств галузі безпеки.

Форум «Технології Захисту/ПожТех — 2015» має представити найкращі здобутки провідних вітчизняних і зарубіжних розробників та виробників у сфері протипожежного захисту, техногенної безпеки, засобів безпеки праці, аварійно-рятувального обладнання та засобів індивідуального захисту для їх використання у вдосконаленні матеріально-технічного оснащення всіх підрозділів сил реагування на надзвичайні ситуації в Україні.

Новий формат спільного проведення "Зброї та Безпеки" і «Технології Захисту/ПожТех» перетворив виставки на масштабний міжнародний форум бізнесу і науки, присвячений повному комплексу питань безпеки держави. Завдяки цьому зросла кількість учасників - найсучасніші  розробки демонструватимуть майже 300 фірм з 9 країн світу,  а загальна площа експозицій перевищила 18 тис.кв.м. За традицією, буде представлено Польський національний стенд, сформований Польською палатою національних виробників продукції оборонного призначення. Оборонно-промисловий комплекс України представлятимуть 32 підприємства ДК «Укроборонпром», а також такі флагмани вітчизняної промисловості як АТ «Мотор Січ», ПАТ «АвтоКрАЗ», КБ «Південне», завод «Ленінська Кузня», корпорація «Богдан», КПСПС «Арсенал».

В рамках програми виставки відбудуться: презентації нових проектів ДК “Укроборонпром”, 3-я Міжнародна конференція з перспектив розвитку озброєння і кооперації оборонних підприємств з іноземними компаніями,

де виступить Голова Групи з розвитку спроможностей ведення наземного бою Конференції директорів з озброєння НАТО, розглянуть перспективи розвитку бронетанкової техніки, створення нових засобів озброєння та військової техніки для забезпечення ефективної діяльності підрозділів органів внутрішніх справ України” та інші важливі питання, семінари з різних аспектів забезпечення ефективної діяльності органів внутрішніх справ і Національної гвардії України.

Повна програма заходів на сайті http://www.iec-expo.com.ua/uk/zbroya-ta-bezpeka-2015/