Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Презентація світових технологій на виставках „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА” і “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК”
Презентація світових технологій на виставках „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА” і “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК”

Презентація світових технологій на виставках „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА” і “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК”

 23.03.2016

29 - 31 березня 2016 року в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т,15 павільйон №3, вхід 3-С) відбудуться
VІІІ Міжнародна спеціалізована виставка “МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА - 2016”  та
IIІ Міжнародна спеціалізована виставка “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2016”
 
Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».
 
Мета і завдання виставок - демонстрація сучасних досягнень науки, техніки й технологій, які мають забезпечити інноваційний розвиток економіки України; сприяння розвитку співробітництва вітчизняних підприємств з іноземними країнами.
 
В експозиціях представлено обладнання і технологій для обробки металу, виробництва і переробки пластмас, насосне обладнання, трубопровідна арматура, приводи, технології з обробки поверхні, неметалічні матеріали, автоматизація виробництва тощо. 
 
Особливість цього року - надзвичайно потужна програма науково-практичних і презентаційних заходів, яка  супроводжує виставки.
 
Так, 29 березня відбудеться Міжнародна науково-практична конференція "Інноваційний розвиток технічної сфери" (організатор: НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України). 
Буде проведено Міжнародний день водних ресурсів, в рамках якого 29-30 березня відбудуться семінари з актуальних питань водної галузі, зокрема, “Інвестиційні направлення в підвищення ефективності водозабезпечення міст та населених пунктів України" та інші (організатори Асоціація "Питна вода України" та Громадська спілка "Фонд розвитку та інновацій ЖКГ").
 
30 березня з 11.00 в  конференц-залі №13 розпочнеться день презентаційних програм провідних європейських підприємств — лідерів у сфері постачання технологій і обладнання для виробництва і переробки пластмас. 
Першою свої досягнення представить всесвітньо відома компанія EREMA Engineering Recycling Maschinen und Anlagen GmbH (Австрія) - презентація "Інтарема — нові масштаби у переробці пластмас". 
З 11.45 український постачальник обладнання для переробки полімерів "Полімер-інжиніринг" розпочне презентації "Застосування поворотних реакторів PRO TEC для переробки вторинної ПЕТ пляшки у гранулу із завданими властивостями" та "Виробництво довговолокнистих посилених термопластів (LFT)".
О 12.45 фахівців очікує доповідь з вкрай актуальних питань сьогодення "Технології енергозбереження у виготовленні пластмасових виробів" (організатор - представництво групи компаній "IBC SYSTEMS", разом з фірмою Negri Bossi).
І, безумовно, професіоналів галузі надзвичайно зацікавлять презентації, що  відбудуться  о 13.30 - "Модернізація процесів переробки пластмас (литво, екструзія, процеси спінення) статичними  змішувачами"  українського постачальника обладнання для переробки полімерів ТОВ "Полімер-інжиніринг", Promix Solutions AG (Швейцарія), та наступна тема — о 14.00 -   презентація ТОВ "Іттон-Сервіс", TM Prostir 3D, "Технологія PoliJet для інжекційного литва".
 
Акредитація журналістів  на заходи виставок - за тел.: (044) 201-1161, 201-1174 
e-mail:  pres@iec-expo.com.ua
 
Таке авторитетне представництво тематик заходів є результатом розвитку економічних і торгових зв’язків, встановлених між вітчизняними та зарубіжними підприємствами в листопаді 2015 року, під час роботи Міжнародного промислового форуму – найбільшої щорічної виставки України в області металообробки та машинобудування.
Більш докладна інформація про виставки „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2016” та “КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК — 2016” - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua