Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Найпозитивніші виставки року - „Весілля & Випускний Бал” і «Всесвіт краси та здоров’я» - відкривають весняний сезон!

11.04.2016

За традицією в квітні гостинно відкриває двері Головна весільна виставка країни, яка вже багато років поспіль є не тільки знаковою подією для фахівців весільної справи, а й відкриттям сезону весільних та випускних свят.

Високий рівень професіоналізму учасників, широкий асортимент якісних товарів і послуг, яскраві стендові презентації, феєрична шоу-програма створюють неповторну атмосферу піднесеності та позитивної енергетики протягом усіх днів роботи виставки, і це відчувають всі — і ті, хто бере в ній участь, і відвідувачі, і організатори цього проекту.

Унікальною територією позитивних емоцій та яскравих вражень, епіцентром весільних та святкових подій стане й цьогорічна виставка „Весілля & Випускний бал– 2016”.

Саме тут фахівці та численні відвідувачі отримають виняткову можливість дізнатися про останні тенденції весільної та вечірньої моди, познайомитися з кращими ведучими і організаторами святкових подій «під ключ», майстрами весільної фотографії і відео-зйомки, флористами, дизайнерами, рестораторами, кондитерами, ювелірами, зустріти цікаві пропозиції від салонів краси, транспортних і туристичних компаній.

Програма виставки „Весілля & Випускний бал– 2016” сповнена  професійними заходами та яскравими шоу-подіями.

В перший день відбудеться Бізнес-форум для спеціалістів весільної індустрії (організатор:  Компанія "Дискусійний клуб з Мариною Іщенко та Ігорем Земаном"). В ході форуму пройдуть обговорення різних питань з організації весілля, ведення бізнесу, взаємодії із замовниками.

Справжня окраса заходу і центральне місце видовищних подій - це сцена і Зона проведення весільних церемоній. Багатожанрова шоу-програма сповнена виступами артистів, співаків, музикантів, танцювальних колективів, показами колекцій ексклюзивного весільного та вечірнього вбрання, майстер-класами для наречених з усіх тонкощів підбору весільних суконь та макіяжу, постановкою весільного танцю, презентаціями виїзних церемоній.

Так, відбудуться виступи акторів-ведучих та інтермедії театру "Чорний квадрат", зокрема - Шоу театральне чтиво,  імпровізації на теми "Випускний бал", "Освідчення" і "Як вдало вийти заміж" та представлення “Нестандартної весільної церемонії”. Яскраві виступи шоу-балету "La Rouge", саксофоніста Вадима Дроздовського, фокусника Юрій Мончака, володаря премії "Merlin Award", кавер групи "F.L.I.R.T." змінюватимуть не менш блискучі презентації весільних церемоній від Ольги Стрельцової та інших церемоніймейстерів, дефіле неперевершених весільних колекцій від відомого українського дизайнера Оксани Полонець та Торгової марки "Natalia Wedding Style". Семінар переможця європейських конкурсів,  засновника весільного модного дому "Maxima" Марина Гуралюка допоможе нареченим бути чарівними, правильно підібрати весільну сукню, а "Студія стилю Світлани Медведєвої" проведе практичний майстер-клас з демонстрацією виконання весільного образу.

Міжнародна виставка “Всесвіт краси та здоров’я” вже віддавна стала визнаним місцем зустрічі професіоналів б'юті-індустрії, виробників товарів і послуг та безпосередньо кінцевих споживачів. Саме можливість наочно продемонструвати якість та особливість товарів і послуг широкій аудиторії відвідувачів становить один з секретів успіху цього ефектного виставкового проекту.

Учасники виставки - виробники, постачальники, спеціалісти салонів краси - презентують косметику, парфумерію, продукцію для нігтьового сервісу, товари для здорового способу життя, перукарське мистецтво, сучасні методики естетичної косметології, аксесуари та прикраси для завершення образу та багато інших цікавих і корисних речей, призначених для підтримки вроди, чарівності та здоров’я.

В експозиціях цього року представлені як вже відомі на ринку, так і сучасні торгові марки та продукція з Австрії, Болгарії, Великобританії, Ізраїлю, Індії, Італії, Кореї, Німеччини, СШІА, України, Швейцарії, Японії.

Серед новинок виставки та цікавих презентацій цього року – новий напрямок в парфумерії на ринку України - концентровані парфуми від компанії «Lineirr», перше в світі пряме клітинне харчування - біологічно активні добавки для різних систем організму Agel, зубні пасти від японського виробника SUNSTAR, революційні засоби для омолоджування клітин ТМ See See, BIOPEPTIX від ізраїльських розробників. Очікувано, що в сучасних умовах підвищеної уваги до екології популярністю у відвідувачів користуватиметься розділ виставки “ЕКОЛОГІЧНО ЧИСТІ ТОВАРИ ДЛЯ ДОМУ ТА СІМ'Ї”, де представлено корейські душові насадки AROMA SENSE, особливістю яких є нейтралізація хлору у водопровідній воді, збагачення води вітаміном С, економія води; високоефективні інноваційні дезінфектанти та екологічно чисті миючі засоби «Ipax Cleanogel, Inc» (США), природні концентрати для приготування натуральних напоїв з оздоровчими властивостями тощо.

І, безумовно, багаторічне традиційне партнерство виставок “Весілля & Випускний Бал” і “Всесвіт краси та здоров’я – 2016” створює як учасникам, так і відвідувачам цих успішних проектів найкращі умови для реалізації своїх завдань.

Акредитація журналістів -за тел. 201-11-74, 201-11-61,  e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Додаткова інформація щодо програм виставки на сайті  http://www.iec-expo.com.ua/