Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / «Зброя та Безпека – 2019», авіакосмічний салон «Авіасвіт — ХХІ», «Технології Захисту/ПожТех - 2016» — новий підхід до забезпечення безпеки країни
«Зброя та Безпека – 2019», авіакосмічний салон «Авіасвіт — ХХІ», «Технології Захисту/ПожТех - 2016» — новий підхід до забезпечення безпеки країни

«Зброя та Безпека – 2019», авіакосмічний салон «Авіасвіт — ХХІ», «Технології Захисту/ПожТех - 2016» — новий підхід до забезпечення безпеки країни

 09.10.2016

11 жовтня 2016 року о 12.00  у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т., 15, павільйон №1, вхід 1-А)

відбудеться церемонія офіційного відкриття

ХІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки  «Зброя та Безпека2016»,

Х Міжнародного авіакосмічного салону «Авіасвіт — ХХІ» і

ХV Міжнародного виставкового  форуму «Технології Захисту/ПожТех2016»

 

Учасники: члени Уряду, керівництво МВС, Міноборони, Мінекономрозвитку, ДСНС України, інших відомств, Київської міської ради, ДК “Укроборонпром”, представники іноземних делегацій.

 

Акредитація журналістів: до 17.00 10.10.2016, за тел:(044) 201-1174, 201-1161

mail: pres@iec-expo.com.ua

 

Увага — 11.10.2016р. вхід тільки за службовими посвідченнями силових структур, держслужбовців, у складі делегацій за офіційними списками підприємств і організацій, та акредитованих журналістів.

 

Реєстрація і видача бейджів акредитованим представникам ЗМІ: 11.10.2016р. на вході 1-А з 10.00.

Необхідно мати редакційне посвідчення або офіційний лист редакції із зазначенням П.І.Б. журналіста і паспорт.

 

Виставки проходять згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Генеральний розпорядник: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 

Завдання виставок: сприяння розвитку оборонної промисловості, удосконаленню технічної оснащеності армії, органів правопорядку, сил реагування на надзвичайні ситуації; просування на світовий ринок української авіатехніки, озброєнь і техніки спеціального призначення; розвиток міжнародного військово-технічного співробітництва, удосконалення оснащення приватних підприємств галузі безпеки.

 

Формат спільного проведення перетворив виставки на масштабний міжнародний бізнес-науковий форум, присвячений повному комплексу питань безпеки держави. Завдяки цьому зросла кількість учасників — на площі понад 30 тис.кв.м. представлено майже 400 фірм з 13 країн світу. Крім того, виставки побажали відвідати представники понад 100 фірм з 24 країн, а також офіційні делегації високого рівня з 8 країн.

Потужно представлено оборонно-промисловий комплекс України: 45 підприємств ДК «Укроборонпром», зокрема - бронетанкові заводи, ДП “Антонов”; також такі флагмани вітчизняної промисловості як АТ «Мотор Січ», ПАТ «АвтоКрАЗ», Південний машинобудівний завод ім. Макарова, КБ «Південне», завод «Ленінська Кузня», корпорація «Богдан», КПСПС «Арсенал» та інші. Це - і  демонстрація результатів процесів імплементації стандартів НАТО у виробництві військової продукції та зміцнення обороноздатності держави, і водночас презентація високих експортних можливостей військово-промислового комплексу України.

 

Також розгорнуто змістовні національні експозиції:  Великобританії (авіаційна галузь), Чехії (авто і авіатехніка) та наймасштабніша з них Республіки Польща: 15 підприємств різних напрямків на колективних стендах Польської палати національних виробників продукції оборонного призначення і Асоціації постачальників для воєнізованих служб.

 

На виставках широко представлені натурні зразки техніки й обладнання — понад 80,  з яких сім презентують авіатехніку.

 

В рамках ділової програми виставок відбудуться понад 32 змістовних науково-практичних та презентаційних заходів. Серед них - Панельна дискусія "Створення інновацій в оборонній сфері: моделі та пріоритети", Українсько-чеський авіаційно-промисловий форум (Організатор: Посольство Чеської Республіки в Україні за підтримки Міністерства закордонних справ Чеської Республіки та Міністерства оборони Чеської Республіки),  і презентація веб-сайту "Платформа Розвитку Інновацій", ІV Міжнародна науково - практична конференція "Проблеми координації воєнно-технічної та оборонно-промислової політики в Україні. Перспективи розвитку озброєння та військової техніки" (Організатори: Центральний НДІ озброєння та військової техніки ЗСУ, ТОВ "МВЦ"),18-та Всеукраїнська науково-практична конференція "Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та шляхи до Європейського простору", та інші.