Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / МВЦ розпочав практичні роботи з будівництва нового виставкового павільйону.
МВЦ розпочав практичні роботи з будівництва нового виставкового павільйону.

МВЦ розпочав практичні роботи з будівництва нового виставкового павільйону.

 08.09.2017

На території Міжнародного виставкового центру на ділянці, розташованій навпроти входів 2-С і 3-С, розпочато будівництво нового, 4-го виставкового павільйону.

Безумовно — як вже зазначалося експертами, це будівництво вкрай необхідне для забезпечення стабільної роботи і розвитку виставкової індустрії України. Адже в столиці працює абсолютна більшість провідних операторів вітчизняного виставкового ринку. До того ж, на жаль, оголошено про майбутнє припинення діяльності експокомплексу “КиївЕкспоПлаза”, наявність професійних спеціалізованих площ якого добре балансувала ринок, особливо у пікові сезони. Зрозуміло, що це ущільнить графік проведення виставок в МВЦ — зокрема, компанія "Київський міжнародний контрактовий ярмарок", один з провідних організаторів виставок у “КиївЕкспоПлазі”, вже оголосила про перехід своїх заходів у 2018 році до МВЦ.

Зрозуміло, що розпочате будівництво може завдати певних незручностей як організаторам, так і учасникам заходів. Тому адміністрація МВЦ завчасно приносить всім свої вибачення за можливі ускладнення та хоче запевнити, що вживатиме всіх заходів для їх мінімізації.