Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Світові виробники з 20 країн презентують найкращі технології та обладнання для провідних сфер народного господарства України.
Світові виробники з 20 країн презентують найкращі технології та обладнання для провідних сфер народного господарства України.

Світові виробники з 20 країн презентують найкращі технології та обладнання для провідних сфер народного господарства України.

 09.11.2017

 

 7-го листопада 2017 року  о 10.00  у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 3-й павільйон - вхід 3-С ) відбудеться офіційне відкриття

комплексного міжгалузевого проекту у складі

ХV Міжнародної спеціалізованої виставки «AQUA UKRAINE - 2017»,

 X Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергоефективність.

Відновлювана енергетика - 2017»,

ХV Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех - 2017»,

VIІІ Спеціалізованої виставки «ДорТехЕкспо - 2017»,

VІІ Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо - 2017»,

V Спеціалізованої виставки «Екологія підприємства - 2017»,

ХIIІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти

реформування житлово-комунального господарства - 2017»

 

 

Учасники церемонії: члени Уряду, керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства екології та природних ресурсів, Державного агентства водних ресурсів, Київської міської держадміністрації, Асоціації міст України, представники дипломатичного корпусу.

По завершенні відбудеться огляд експозицій та спілкування з журналістами.

Акредитація журналістів за тел. 044 201-1174, 201-1161,  e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів:  07.11.2017 з  9.00

Ця авторитетна професійна подія, яку щорічно восени організовує МВЦ, охоплює провідні сфери народного господарства. За традицією під час роботи виставок та у ході ділової програми керівники державних і місцевих органів влади, лідери галузей, представники бізнес-спільноти, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя визначають галузеві завдання та розробляють ефективні механізми їх розв'язання. Адже вирішення багатьох практичних питань  —  насамперед, ресурсозбереження на всіх рівнях, забезпечення якісною питною водою та очищення стічних  вод, санітарної очистки та утилізації твердих побутових відходів у містах і селах, належного утримання вулично-дорожніх мереж, забезпечення благоустрою — все це значною мірою залежить від застосування обладнання та впровадження кращих світових технологій, що представлені  у експозиціях виставок.

Цього року на площі понад 16 000 кв.м кращі технології, обладнання та послуги представлять близько 400 підприємств-учасників із 20 країн світу.

 

Пріоритетом виставок «AQUA UKRAINE», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика», «КомунТех» і «ЄвроБудЕкспо», як і раніше, є реалізація державної політики в сфері реформування ЖКГ, енергозбереження і підвищення енергоефективності всіх господарюючих суб'єктів, сприяння розвитку інфраструктури українських громад.

Так, в експозиціях широко представлено технології ефективного використання ресурсів: сонячні колектори, котельне обладнання для місцевого і централізованого теплопостачання, енергоефективні насоси тощо.

Також фахівці зможуть ознайомитись з широким вибором комунальної, дорожньої, будівельної та комерційної техніки від українських та зарубіжних виробників, кращими зразками продукції для керування дорожнім рухом, технологіями дорожнього будівництва.  

На стендах «AQUA UKRAINE» національні підприємства та фірми-виробники з 11 країн світу, зокрема, з Австрії, Великобританії, Латвії, Німеччини, Туреччини, Франції, Чехії тощо,  представлять різноманітний спектр систем для водопідготовки, водопостачання і водовідведення, очищення стічних вод, прилади обліку та інше.

Важливою складовою всього комплексу виставкових подій є Конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства» (організатор Мінрегіон України). Ділова програма Конгресу та виставок насичена заходами, присвяченими розгляду найбільш актуальної проблематики - визначенню стратегічних напрямків реформування житлово-комунального господарства України, плануванню в сфері поводження з побутовими відходами, реалізації проектів енергоефективності в будівництві, перспектив використання відновлювальних джерел енергії на об'єктах житлово-комунального господарства, проблемних питань комунальної теплоенергетики, контролю якості питної води, комплексного вирішення питань очищення стічних вод тощо. Це, зокрема, Науково-практична конференція «Вода та довкілля» (Мінприроди, МОЗ України, Держводагентство), Міжнародна конференція «Сучасний стан і основні напрямки вирішення проблем якісного водозабезпечення та водовідведення, очищення питних та стічних вод» (Мінрегіон, Асоціація «Питна вода України»), Круглий стіл «Основні аспекти Національної стратегії управління побутовими відходами в Україні» (Мінрегіон України), Конференція: «Публічний діалог влади, бізнесу та громадськості: «Реалізація енергоефективних заходів у житлово-комунальній сфері: реалії та майбутнє» (Мінрегіон, Конфедерація будівельників України, Держенергоефективності, ДП «Державний НДІ будівельних конструкцій»), Всеукраїнська щорічна конференція «Розвиток теплонасосних технологій в Україні» (Національна Асоціація України з теплових насосів) та інші заходи. 

(більш повна інформація щодо програм заходів на сайті: www.iec-expo.com.ua).