Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / ІІ Міжнародний форум “INNOVATION MARKET” презентує технології майбутнього!
ІІ Міжнародний форум “INNOVATION MARKET” презентує технології майбутнього!

ІІ Міжнародний форум “INNOVATION MARKET” презентує технології майбутнього!

 18.11.2017

21-го листопада 2017 року  об 11.00  у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 1 павільйон - вхід 1) відбудеться офіційне відкриття

ІІ Міжнародного форуму “INNOVATION MARKET”

 

 Учасники церемонії: керівники Уряду України, провідних міністерств і профільних Комітетів Верховної Ради України, представники Посольства Китаю в Україні та дипломатичних місій інших країн.

Акредитація журналістів за тел. 044 201-1174, 206-8717,  e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Реєстрація акредитованих журналістів, видача матеріалів і бейджів - на вході 1-А  з 10.00.
Необхідно мати редакційне посвідчення або офіційний лист редакції із зазначенням П.І.Б. журналіста і паспорт.

В рамках Форуму відбудуться:

- виставка вітчизняних інноваційних технологій й презентація Startup-проектів, а також

Китайсько-Українська наукова виставка технологій та інновацій - вперше в Україні під егідою CSTEC на площі 2,2 тис.кв.м. свої напрацювання представлять 90 провідних наукових установ та виробничих компаній Китаю;

- Конференція з нагальних питань розвитку, шляхів фінансування і впровадження інновацій  в різних  сферах діяльності;

- Конкурс "Батл ВНЗ" — змагання команд університетів у вирішенні конкретних  завдань, завчасно поставлених представниками топових інноваційних підприємств та місцевих органів влади;

- День соціальних інновацій;

а також видовищні програми, зокрема, Hi-Tech розваги - командні змагання з безконтактного тактичного бою дистанційно керованих роботів, змагання спортивних гоночних дронів, в якому візьмуть участь пілоти з усієї України, VR ZONE — демонстрація новітнього комплексу найсучасніших атракціонів віртуальної реальності та інші цікаві заходи.

Форум проходить під патронатом Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства економічного розвитку і торгівлі, Міністерства освіти і науки, Національної академії наук України, CSTEC - Китайського центру обміну науковою та технологічною інформацією.

Генеральний розпорядник заходів ТОВ “Міжнародний виставковий центр”.

 

Мета Форуму — представлення кращих інновацій у всіх сферах економіки України, пошук інвестицій для їх впровадження. На відміну від інших заходів Форум не має вузької тематичної спрямованості, а тому, що показало перше ж його проведення, відрізняється як масштабом представлення інновацій — загальна площа заходу понад 10 тис. кв.м., так і чисельністю цільової аудиторії, яка, за попередніми заявками, сягатиме до 5 тис. відвідувачів - споживачів інновацій та новітніх технологій.

Учасники - представники університетів, наукових установ і підприємств, винахідники,  автори Startup-проектів й інноваційних технологій - та відвідувачі в конструктивній атмосфері шукатимуть шляхи інтенсифікації інноваційної та інвестиційної діяльності в таких сферах, як енергетика, промисловість, фінанси та інтелектуальна власність, агропромисловий комплекс, екологія, соціальний розвиток. Саме за цими напрямками сформовано тематичні секції Форуму, що й знайшло змістовне відображення у його складових - Конференції, Виставковій зоні та Startup Алеї.

Форум зібрав майже 220 експонентів — університетів, науково-дослідних інститутів, виробничих фірм, стартап-проектів України, а також провідних наукових установ і виробничих фірм Китаю.

Серед пулу спікерів й експертів Конференції - такі відомі імена, як Чарльз Уайтхед (США) -  професор бізнес-права й директор програми “Право, технологія і підприємництво” Корнельського університету, Грег Олсен (США) — вчений та підприємець, третій космічний турист у світі, Тал Катран (Ізраїль) — розробник Стартап екосистем, Олесь Тимофеєв (Україна) — засновник проекту GeniusMarketing  й інші визнані у своїх сферах експерти.

Також в роботі Форуму братимуть участь керівники Уряду України, провідних міністерств і профільних комітетів Верховної Ради України.

Окремо потрібно відзначити проведення в рамках Форуму Китайсько-Української наукової виставки технологій та інновацій - вперше в Україні під егідою CSTEC на площі 2,2 тис.кв.м. свої напрацювання представили 90 провідних наукових установ та виробничих компаній Китаю (зокрема, Huawei, China Railway Construction Heavy Industry, National Supercomputing Center in Wuxi, New Material Research Institute, Energy Research Institute та High and New Technology Industry (Pilot) Base of Shandong Academy of Sciences, The National Engineering Technology Research Center for LED on Si Substrate, Beijing Kingpeng International Hi-tech Corporation та інші). Також відбудуться українсько-китайський круглий стіл та Networking для молодих підприємців і Форум  українсько-китайського співробітництва.

Серед новинок - Конкурс "Батл ВНЗ": команди університетів змагатимуться у вирішенні конкретних реальних завдань, завчасно поставлених представниками топових інноваційних підприємств та місцевих органів влади. Операційним співорганізатором Конкурсу виступає YEP Incubators - перша в Україні мережа академічних бізнес-інкубаторів. Команди-переможці будуть залучені постановниками завдань до проходження практики на підприємстві для впровадження знайденого рішення, на партнерських умовах з командою розробників, а також отримають додатково призи за різними номінаціями від партнерів та спонсорів Форуму.

Генеральний інформаційний партнер Форуму — Національне інформаційне агентство «Укрінформ».

Генеральний новинний партнер - Інформаційне агентство «ЛІГАБізнесІнформ».

 

Більше інформації про Форум: тел.: +38 044 201-11-44, 206-87-17, 201-11-74, pres@iec-expo.com.ua  ifim@innovationmarket.com.ua;   www.innovationmarket.com.ua;  http://battlevnz.innovationmarket.com.ua