Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Сезон урочистих і радісних подій відкривають виставки “ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал” і “Всесвіт краси та здоров’я”!
Сезон урочистих і радісних подій відкривають виставки “ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал” і “Всесвіт краси та здоров’я”!

Сезон урочистих і радісних подій відкривають виставки “ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал” і “Всесвіт краси та здоров’я”!

 19.04.2018

“ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал-2018”

З довгоочікуваним приходом весни вже 18 років поспіль сезон прийдешніх урочистостей розпочинає Головна весільна виставка країни. Майбутні молодята і випускники з усіх куточків України з нетерпінням чекають відкриття виставки "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал", щоб скористатися унікальною нагодою зустрітися і поспілкуватися з кращими весільними фахівцями, отримати максимум корисної інформації, визначитися з вибором необхідних товарів і послуг.

 

Ця масштабна подія віддавна стала основним місцем зустрічі представників усіх напрямків весільного бізнесу України. Тут консолідують свої зусилля сильні, цікаві, неординарні лідери галузі, які роблять вагомий внесок у формування весільної індустрії, та, власне, складають головну рушійну силу створення цивілізованого українського весільного ринку. Саме зараз виставка надає унікальні можливості міцно зайняти свою нішу в цьому бізнесі. 

 

Тематика "ВЕСІЛЛЯ & Випускний Бал"охоплює різні сфери професійної діяльності весільного бізнесу, які визначають головні модні тренди ринку. Виставка демонструє останні тенденції весільної і вечірньої моди, цікаві та креативні пропозиції від ведучих і організаторів святкових подій, майстрів весільної фотографії і відео-зйомки, флористів, декораторів, рестораторів, кондитерів, стилістів, представників транспортних компаній. Відвідувачі виставки - зацікавлені та перспективні клієнти, яким важливо отримати інформацію з "перших рук", встановити контакт face-to-face з фахівцями, побачити, порівняти та вибрати найбільш цікаві для них пропозиції товарів і послуг.  

 

Синергетичний ефектвід  проведення виставки у двох форматах: В2В - гуртовий майданчик,  і  В2С - майданчик ритейлу і сервісу- надає унікальні можливості для ефективної взаємодії та цікавих знайомств, сприяє отриманню нових замовлень й укладанню прямих договорів між продавцями і клієнтами.

 

Шоу-програма, за підтримки партнера компанії "Sound Works",яка триватиме всі дні роботи виставки, створить атмосферу піднесення і позитивної енергетики. Гості виставки, щойно перетнувши поріг МВЦ, миттєво поринуть в чарівну атмосферу свята, пишну красу флористики та декору, заряджатимуться позитивом на стендах організаторів свят, отримають живі емоції під час яскравих номерів шоу-програми. Так, найкращі виробники, дизайнери, дистрибутори проведуть покази колекцій весільних, вечірніх, випускних суконь, це, зокрема - ТМ Dominiss, ТМ Slanovskiy, ТМ Love Story, Дизайн-студія Оксани Полонець, Ательє Весільної Моди Ірини Сулименко, Victoria Bride та інші. Відбудуться демонстрація весільної церемонії, виступи артистів, музикантів, танцювальних колективів,майстер-клас для наречених з усіх тонкощів весільного стилю, майстер-клас по роботі з технічними підрядниками.  

 

 

Відвідувачів очікують цікаві сюрпризи — це, зокрема, розіграші призів:

- від Fragolino Fiorelli - переможці отримають сертифікат на 10 ящиків ігристого на власне весілля;

- від партнерів компанії ReserveHall - сертифікати номіналом від 1000 гривень від партнерів компанії ReserveHall на вечерю в ресторані, відвідування SPA, Паті-бас

- від учасників дефіле - знижки на придбання весільної сукні.

 

“Всесвіт краси та здоров’я”

Виставка за усталеною традицієюпрезентує якісну, ефективну та водночас доступну продукцію, яка допомагає кожному з нас не лише чудово виглядати, а й почувати себе енергійним та здоровим.

 

На цьогорічній експозиції товари представлені за такими розділами: парфумерна продукція, косметичні засоби для догляду за обличчям та тілом, натуральна косметика для волосся, інструменти для манікюру та педикюру, природні вітамінні комплекси, прикраси та аксесуари тощо.          

 

Як завжди, кожного року виставка “Всесвіт краси та здоров’я-2018” знайомить українських споживачівз актуальними новинками— сьогодні церізноманітна продукція східних виробників.

 

Так, широкий вибір парфумерії представить відома компанія Brands Konnect General Trading (Об’єднані Арабські Емірати). Арабські парфуми – це вибір естетів та гурманів. Тож відвідувачі зможуть насолодитися різноманітними вишуканими ароматами та відчути атмосферу загадкових мандрівок. 

 

Також будуть розкриті деякі секрети молодості та привабливості японських жінок — вони, як відомо, приділяють своїй зовнішності багато уваги. З високотехнологічною продукцією виробництва Японії для здоров’я та краси, у складі якої використано натуральні компоненти у найкращому їх поєднанні, можна буде ознайомитися на стенді компанії “УМІ”.

 

На виставці також будуть представлені товари ще з однієї східної країни – Таїланду. Їх популярність в усьому світі пояснюється тим, що до складу всіх засобів входять унікальні натуральні екологічно чисті компоненти.    

 

Окрім лінійки східних товарів відвідувачів виставки очікує знайомство із зразками інноваційної косметики австрійських виробників, професійної декоративної косметики зі США, біжутерії та аксесуарів для волосся виробництва Південної Кореї, Ізраїлю, Італії, Гонконгу, Чехії, Франції та різноманіття інших товарів індустрії краси.

 

За відгуками учасників й відвідувачів Міжнародна виставка “Всесвіт краси та здоров’я”за довгі роки проведеннясталатрадиційниммісцемзустрічівиробників,дистрибюторіві, що дуже важливо, кінцевих споживачів товарівіпослуг.   

 

Додатковаінформаціящодо виставокнасайті  http://www.iec-expo.com.ua/