Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Готельний комплекс «Братислава» руйнує стереотипи!
Готельний комплекс «Братислава» руйнує стереотипи!

Готельний комплекс «Братислава» руйнує стереотипи!

 11.04.2019

 Готель «Братислава», який був відкритий в далекому 1980 році, можливо, для когось є уособленням Радянського союзу, старих ліжок з пружинним матрацом, телевізорами с кінескопним екраном і без пульту дистанційного управління. І якщо, обираючи готель для відрядження, у вас виникають саме такі думки, то з впевненістю заявляємо - інформація не відповідає дійсності!

 

«Братислава» сьогодні – це сучасний 3-зірковий готельний комплекс, 337 номерів з новими та зручними меблями, телевізором, wi-fi, холодильником, міні-баром. Вартість номеру складає від 1650 гривень.

До Міжнародного виставкового центру всього одна станція метрополітену або 10 хвилин пішки.

Смачні сніданки гостям подаються в форматі шведської лінії. Запашна кава та смаколики від шеф-повара точно не залишать Вас байдужими.

Також для гостей комплексу працює новий сучасний тренажерний зал. Вам залишається тільки прикласти ключ від вашого номеру до електронного замка і весь спортзал у Вашому розпорядженні абсолютно безкоштовно.

Якщо ж Ви плануєте провести діловий захід, то до Ваших послуг 9 сучасних конференц-залів, які обладнані якісною аудіо та відео системами (акустика, мікрофони, фліпчарти, проектори, телевізори).

Смачні страви та невимушена атмосфера - саме те, що потрібно після насиченого робочого дня: на першому поверсі комплексу знаходиться вишуканий ресторан європейського рівня, на 2-му – літня тераса та спорт-бар.

 

Запрошуємо гостей Міжнародного виставкового центру до готельного комплексу «Братислава».Українська гостинність та європейський сервіс Вас приємно здивують.

 

Готельний комплекс «Братислава»: Сучасно! Стильно! Бездоганно!

Ви можете перевірити це самі!

 

Наші телефони для замовлень:

Служба прийому та розміщення

Тел.: +380 44 537 39 80(81,82) цілодобово

моб.тел.: +38 050 309 30 62

Служба бронювання

Тел.: +380 44 537 39 75(74)

моб. тел.: +38 050 309 29 51

reservation@bratislava.com.ua