Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Сьогодення і майбутнє паливно-енергетичного комплексу України презентують у МВЦ під час комплексу заходів з усіх галузей енергетики
Сьогодення і майбутнє паливно-енергетичного комплексу України презентують у МВЦ під час комплексу заходів з усіх галузей енергетики

Сьогодення і майбутнє паливно-енергетичного комплексу України презентують у МВЦ під час комплексу заходів з усіх галузей енергетики

 29.10.2019

5 листопада  2019 року об 11.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й павільйон, вхід 1-С) відбудеться

офіційне відкриття ХVІI Міжнародного форуму

«Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»,

XVІI Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергетика в промисловості - 2019»,

ІV Міжнародної спеціалізованої виставки  «MINING & MINERALS EXPO - 2019»,

ІV Міжнародної спеціалізованої  виставки «НАФТОГАЗЕКСПО - 2019»,

II Міжнародної спеціалізованої  виставки «ELECTRO INSTALL - 2019» 

 

Учасники церемонії: керівництво Міністерство енергетики та захисту довкілля України, профільного комітету Верховної Ради України, представники посольств, громадських організацій, почесні гості.

Акредитація журналістів: e-mail: pres@iec-expo.com.ua, тел.: (044) 201-1174, 201-1161

Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів: 05.11.2019р. на вході 1-С, з 10.00

Організатор:  ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Мета заходів: сприяння технологічній та організаційній модернізації всіх галузей ПЕК України, реалізація експортного потенціалу українських підприємств; забезпечення роботи щорічного професійного майданчика для зустрічей енергетичної спільноти, ознайомлення зі світовим досвідом і запуску нових проектів, визначення шляхів збільшення виробництва власних енергоносіїв, диверсифікації зовнішніх і внутрішніх джерел енергопостачання, налагодження ефективного діалогу влади і бізнесу.

Формат Форуму:

  • Галузева експозиція підприємств і національних компаній ПЕК України;
  • ХVIІ Міжнародна спеціалізована виставка «ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ — 2019»;
  • II Міжнародна спеціалізованої  виставки «ELECTRO INSTALL»;
  • ІV Міжнародна спеціалізована виставка «Mining & Minerals Expo - 2019»;
  • ІV Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО - 2019»;
  • Ділова програма: науково-технічні конференції, семінари, круглі столи;
  • VI Всеукраїнський семінар інженерів-енергетиків.

Галузева експозиція “ПЕК України” - це демонстрація сучасного стану енергетичних компаній у сферах видобутку енергоресурсів, генерації і передавання електроенергії.

«ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ» - головний галузевий захід, який  презентує новітні технології та ефективне електротехнічне й енергетичне устаткування для потреб електростанцій, підстанцій, високовольтних ліній електропередачі, розподільчих електромереж, систем електропостачання промислових підприємств.

«ELECTRO INSTALL» - демонструє сучасні електротехнічні пристрої, низьковольтне обладнання, кабельно-провідникову продукцію, електронні компоненти та системи, світлодіодну техніку, засоби автоматизації, монтажні та електроустановчі вироби для широкого застосування у побутовій, комерційній та промисловій сферах. В рамках виставки 5-6 листопада діятиме ДЕМО-МАЙДАНЧИК - зона відкритого спілкування, комерційної комунікації експонентів з відвідувачами у форматі презентацій продукції, майстер-класів, конкурсів та вікторин.

«Mining & Minerals Expo» представляє сучасну бурову, кар'єрну, прохідницьку техніку та інструмент, гірничозбагачувальне обладнання та технології, гірничий транспорт, запчастини і комплектуючі, системи автоматизації та життєзабезпечення для модернізації гірничодобувної галузі України, інтенсифікації видобутку корисних копалин, зростання об'ємів гірничого виробництва.

«НАФТОГАЗЕКСПО» демонструє технології та обладнання для розвідки, видобутку, транспортування, переробки, зберігання та розподілення нафти та природного газу.

Ділова програма вміщує змістовні заходи за провідними напрямками функціонування ПЕК. Це, зокрема, IV Київська конференція з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу (організатори Нафтогазовий консультаційний центр «НЬЮФОЛК», ТОВ “МВЦ”), Науково-технічна конференція «Реалізація структурної перебудови державного сектору вугільної промисловості», “День Атомної енергетики (НАЕК «Енергоатом», ДК «Ядерне паливо»), VІ Всеукраїнський семінар інженерів-енергетиків (СІГРЕ, МВЦ), День Франції у МВЦ — обмін ідеями та рішеннями французьких і українських промисловців під модеруванням Жан-Жака ЕРВЕ - Віце-президента CCIFU (Франко-українська ТПП), Дискусійна панель «Кібербезпека енергетичної галузі» та інші заходи.

Безумовно, такий комплекс виставок суміжних галузей суттєво збільшує можливості промислової презентації продукції для всіх ланок енергетичного ланцюга: видобування, генерації, передачі, розподілення та споживання енергоресурсів. Так, цього року завдяки синергії заходів на площі близько 12 тис.кв.м. свої напрацювання  представлять 318 учасників з 23 країн світу.

Це ефективно сприяє запуску і реалізації інноваційно-інвестиційних проектів, впровадженню сучасних технологій, зростанню ділової активності в енергетичному секторі, розвитку міжгалузевої та виробничої кооперації, консолідації професійних учасників ринку та на порядок збільшує цільову аудиторію відвідувачів — у ці дні майданчик МВЦ об’єднає багатотисячну міжнародну бізнес-спільноту, представників профільних державних установ, громадських організацій, експертів, науковців, інвесторів, які працюють у сфері енергетики.

(більш повна інформація щодо програми заходів на сайті: http://www.iec-expo.com.ua ).