Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 24 вересня відбудеться церемонія відкриття ХІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !
24 вересня відбудеться церемонія відкриття ХІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !

24 вересня відбудеться церемонія відкриття ХІ Міжнародного форуму «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє» !

 17.09.2013

24 вересня 2013 р. о 10.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й павільйон, центральний стендМіненерговугілля України)

відбудеться офіційне відкриття ХІ Міжнародного форуму

«Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та національних енергокомпаній, профільних комітетів Верховної Ради України, представники дипломатичного корпусу і міжнародних організацій, почесні гості.

 По завершенні відбудеться

огляд експозицій та спілкування учасників церемонії з журналістами.

 Акредитація журналістів за тел: (044) 201-1174, 201-1161, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Форум проходить під патронатом  Кабінету Міністрів України.

Організатори: Міненерговугілля України, ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Мета Форуму: сприяння реформуванню галузей ПЕК України; налагодження ефективного діалогу бізнесу і влади з метою створення сприятливого інвестиційного клімату; впровадження новітніх технологій та обладнання для ефективної роботи паливно-енергетичного комплексу, промисловості та інших галузей економіки; розвиток міжнародного співробітництва і виробничої кооперації в енергетичному машинобудуванні і приладобудуванні України.

 

Головні складові Форуму :

- Галузева експозиція підприємств ПЕК України;

- ХІ Міжнародна спеціалізована виставка "ЕНЕРГЕТИКА В ПРОМИСЛОВОСТІ2013";

- Програма науково-технічних конференцій, семінарів, круглих столів  та інших ділових заходів.

 

Галузева експозиція підприємств ПЕК України репрезентує потенціал підприємств паливно-енергетичного комплексу України з окресленням пріоритетів діяльності Міненерговугілля  України та шляхів реалізації стратегічних інвестиційних проектів

 

"Енергетика в промисловості - 2013" - найбільш представницька міжнародна галузева виставка України у сферах енергетичного машинобудування, електротехніки та світлотехніки, силової електроніки, автоматизації, інформаційних технологій для підприємств усіх галузей економіки. Цього року близько 180 учасників з 13 країн світу презентуватимуть обладнання, прилади, технології, матеріали, енергетичні установки нового покоління, інноваційні розробки для енергозабезпечення, електроживлення та енергозбереження.

 

Ділова програма Форуму охоплює широкий спектр актуальних питань розвитку енергетичної галузі. Зокрема, відбудуться Круглі столи: “Реалізація стратегічних інвестиційних проектів в ПЕК України – запорука сталого розвитку галузі” та “Пошук нових джерел та маршрутів постачання вуглеводнів в контексті забезпечення енергетичної безпеки України” (організатор Міненерговугілля), “Технічне переозброєння генеруючих потужностей ПЕК України” (ВАТ “Атоменергомаш”, Москва), Наукова конференція “Перспективи розвитку вугільної промисловості” (Міненерговугілля), Семінари “Організація обліку енергоресурсів у житловому фонді при наданні комунальних послуг” (КМДА) і “Автоматизована система обліку електричної енергії - передумова реформування ринку електроенергії” (Міненерговугілля). В ході “Дня Атомної енергетики” розглядатимуть теми “Ядерна енергетика після Фукусіми" (пленарне засідання), “Роль атомної енергетики у пом'якшенні наслідків зміни клімату” (круглий стіл Міненерговугілля, НАЕК “Енергоатом”) та інші змістовні питання.

 

За традицією в заходах братимуть участь вищі посадові особи уряду, керівники держорганів, профільних установ і галузевих компаній ПЕК України, топ-менеджери енергетичних компаній, промисловості, ЖКГ і провідні виробники енергетичного та електротехнічного обладнання,  інвестори міжнародних і національних енергетичних компаній, постачальники послуг, фінансисти та аналітики, науковці і експерти галузі, представники міжнародних організацій та фондів. Завдяки цьому Форум і виставка віддавна набули статусу головного місця зустрічі енергетичного співтовариства з різних країн світу.  

повна програма заходів на сайті