Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / „МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2013” запрошує!
„МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2013” запрошує!

„МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА – 2013” запрошує!

 25.03.2013

26 — 29 березня  2013 р. у Міжнародному виставковому центрі відбудеться V Міжнародна спеціалізована виставкаМЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА2013

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 

 Мета і завдання виставки: репрезентація широкого спектру сучасного обладнання і технологій для обробки металу та виробництва і переробки пластмас, демонстрація різноманітного інструментарію та нових верстатоінструментальних технологій вітчизняних і світових виробників; комплексна демонстрація технологічних можливостей металообробних підприємств у створенні інструментарію та обладнання для різних галузей промисловості.

Ще одне завдання виставкиМеталообробка. Інструмент. Пластмаса” - зміцнення і розвиток ділових зв’язків, встановлених підприємствами галузі під час роботи Міжнародного промислового форумунайбільшої щорічної виставки України в області металообробки та машинобудування. Також керівники, провідні фахівці підприємств і організацій матимуть можливість обговорити актуальні питання галузевого розвитку.

Тематика експозицій виставки спрямована на якомога більш ефективне виконання поставлених завдань.

Зокрема, в розділі “Металообробка представлені універсальні металорізальні верстати та інструменти, технології для заготівельного виробництва - ливарного, ковальсько-пресового, згинального і ОМТ, презентовано різноманітне устаткування й обладнання для розкрою листа та прокату, комплектувальні вузли, технологічне оснащення, масла і ЗОР, метизи, а також нові технології та дослідження в цій сфері.

РозділПластмаса має ознайомлювати фахівців з технологіями і обладнанням для виробництва й переробки пластмас і каучуку та виготовлення з них різних виробів.  Зокрема, представлено технології переробки пластмасових відходів і матеріалів,  інструментарій для роботи з пластичними масами, сировину та допоміжні матеріали: каталізатори, стабілізатори, видозмінювачі, піну, агенти та пігменти, а також інноваційні та інжинірингові послуги.

Призначення розділуІнструмент - презентувати зразки інструментів, в тому числі з надтвердих матеріалів, різноманітного призначення та способу дії - гідравлічний, пневматичний та інший.

Більш докладно про виставку МЕТАЛООБРОБКА. ІНСТРУМЕНТ. ПЛАСТМАСА2013можна довідатись на сайті: http://www.iec-expo.com.ua