Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Міжнародні виставки «Зброя та Безпека» і «Технології Захисту/ПожТех» - світові перспективи українського оборонно-промислового комплексу
Міжнародні виставки «Зброя та Безпека» і «Технології Захисту/ПожТех» - світові перспективи українського оборонно-промислового комплексу

Міжнародні виставки «Зброя та Безпека» і «Технології Захисту/ПожТех» - світові перспективи українського оборонно-промислового комплексу

 04.10.2017

10 жовтня 2017 року о 12.00  у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т., 15, павільйон №1 )

відбудеться церемонія офіційного відкриття

ХIV Міжнародної спеціалізованої виставки  «Зброя та Безпека2017» і

ХVІ Міжнародного виставкового  форуму «Технології Захисту/ПожТех2017»

 

Учасники: члени Уряду, керівництво МВС, Міноборони, Мінекономрозвитку, ДСНС України, інших силових відомств, ДК “Укроборонпром”, керівництво іноземних оборонних відомств, представники посольств.

 Акредитація журналістів: до 17.00 09.10.2017, за тел:(044) 201-1174, 201-1161

mail:pres@iec-expo.com.ua

 Увага — 10.10.2017р. вхід тільки за службовими посвідченнями силових структур, держслужбовців, у складі делегацій за офіційними списками підприємств і організацій, та акредитованих журналістів.

Реєстрація і видача бейджів акредитованим представникам ЗМІ: 10.10.2017р. на вході 2-А з 10.00 до 11.30.

Необхідно мати редакційне посвідчення або офіційний лист редакції із зазначенням П.І.Б. журналіста і паспорт.

 Виставки проходять згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Генеральний розпорядник: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 Завдання виставок: сприяння розвитку оборонної промисловості, удосконаленню технічної оснащеності Збройних сил, органів правопорядку, сил реагування на надзвичайні ситуації; просування на світовий ринок української військової техніки, озброєнь і засобів спеціального призначення; розвиток міжнародного військово-технічного співробітництва, удосконалення оснащення приватних підприємств галузі безпеки.

 Формат спільного проведення виставок «Зброя та Безпека» і «Технології Захисту/ПожТех» сприяв їх перетворенню на масштабний міжнародний бізнес-науковий форум, який повністю охоплює весь комплекс питань безпеки держави. Відповідно, зросло й представництво учасників — на площі 25 тис.кв.м. буде представлено майже 400 фірм і організацій з 15 країн світу. У павільйонах і на відкритих площах продемонструють понад 50 натурних зразків військової й спеціальної техніки, плавзасобів та обладнання для виробництва озброєнь. Бажання відвідати експозиції виставок висловили представники оборонних відомств з 11 країн.

Особливість цього року - значне зростання рівня іноземних учасників. Так, вперше організовано Національний павільйон Пакистану і широке представлення державних та приватних структур ОПК Туреччини. Підвищено присутність Китаю і ОАЄ. При цьому фірма NAFFCO з ОАЕ виступила не тільки як виробник протипожежного обладнання, а й як інвестор у створенні виробничих потужностей з випуску такої продукції в Чернігові. Суттєво зросло й так традиційно високе представництво Польщі: окрім розробників військових технологій, виробників спеціального обладнання заявлена пряма участь  Міністерства національної оборони (презентація самохідної гаубиці KRAB), Державного об'єднання підприємств оборонної промисловості та Відділу сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Польщі.

 Досягнення українського ОПК буде представлено в такому форматі: 1 - експозиції Міноборони, МВС, Міносвіти і СБУ; 2 - експозиції ДК «Укроборонпром», ГО «Ліга оборонних підприємств України», ГО «Асоціація виробників озброєння та військової техніки України»; 3 — окремі стенди державних і приватних фірм. Зокрема, традиційно потужно будуть представлені флагмани вітчизняної промисловості - АТ «Мотор Січ», КБ «Південне», завод «Кузня на Рибальському (Ленінська Кузня)», КПСПБ «Арсенал», ДП Завод «Арсенал» та інші. Вітчизняні експозиції мають продемонструвати досягнення у імплементації стандартів НАТО у виробництві військової продукції та презентувати високі експортні можливості військово-промислового комплексу України.

 В рамках ділової програми виставок відбудуться V Міжнародна науково-практична конференція "Проблеми координації воєнно-технічної та оборонно-промислової політики в Україні. Перспективи розвитку озброєння та військової техніки" (Організатори: Центральний НДІ озброєння та військової техніки ЗСУ, Міносвіти України, ТОВ "МВЦ" ), Міжнародна науково-практична конференція "Перспективи розвитку військової авіації. Кооперація підприємств авіаційної промисловості з іноземними компаніями - головний напрямок військово-технічного співробітництва та основа для створення нових зразків авіаційної техніки" (Державний НДІ авіації), 19-та Всеукраїнська науково-практична конференція "Сучасний стан цивільного захисту України: перспективи та перспективи розвитку", та інші вагомі заходи.

(Повна конференц-програма на сайті www.iec-expo.com.ua )