Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Міжнародний виставковий центр відкриває сезон власних промислових виставок
Міжнародний виставковий центр відкриває сезон власних промислових виставок

Міжнародний виставковий центр відкриває сезон власних промислових виставок

 30.03.2018

                                        3 - 5 квітня 2018року в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т,15павільйон№3,вхід3-С)відбудеться

комплексний виставковий західу складі

X Міжнародної спеціалізованої виставки PlastExpoUA - 2018”,  

Міжнародної спеціалізованої виставкиКИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК -2018” і

ІI Міжнародної спеціалізованої виставкиAdditExpo3D — 2018

 

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

 

Для акредитації журналістів: e-mail: pres@iec-expo.com.ua;  тел.: (044) 201-1161, 201-1174

 

Цей проект є знаковою подією, з якої Міжнародний виставковий центр починає сезон власних промислових виставок. 

 

Мета і завдання заходу - демонстрація найкращих світових досягнень науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького і далекого зарубіжжя. 

 

Виставки вже вдруге проходять у спільному форматі,  що сприяє їх перетворенню на авторитетну міжнародну бізнес-наукову подію, присвячену широкому комплексу питань інноваційного розвитку провідних сфер економіки. Це надає вагомі переваги підприємствам - розробникам технологій, які знаходять застосування у різних суміжних галузях промисловості, завдяки чому зросли як кількість, так і географічне представництво учасників— понад 100 компанійпрезентують продукцію і сучасні технології з Австрії, Данії, Ірану, Індії, Італії, Китаю, Німеччини, Польщі, Білорусі, Туреччини та України. 

 

За оцінками експертів ринку сьогодні саме такі спеціалізовані виставки дозволяють підприємствам ефективно просувати сучасні розробки, вивіряти економічну доцільність виробництва і конкурентоспроможність своєї продукції та знайомитися з сучасними світовими досягненнями у  цікавих для них сферах діяльності. 

 

PlastExpoUA.Це єдина виставка в Україні, що об’єднує навколо себе фахівців у галузі переробки пластмас та каучуку, починаючи з виробництва сировини, створення новітнього вітчизняного обладнання і закінчуючи автоматизацією технологічних процесів. На її стендах представлено широкий спектр сучасних технологій та обладнання для виробництва і переробки пластмас та пластикових відходів і каучуку, виготовлення з них різних виробів, пропозицій  інноваційних та інжинірингових послуг. 

 

Цього року тематику виставки доповнив новий розділ - Спеціальна експозиція «ПОЛІУРЕТАНИ»у складі:

- обладнання для виробництва і переробки поліуретанів;

- сировина: поліуретани, силікони, епоксидні смоли, акрилові смоли, промислові пластики;

- вироби з поліуретанів.

 

КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК. Десятий рік поспіль ця виставка підтверджує свій статус провідної промислової події та надійного маркетингового інструменту для розвитку бізнесу і пошуку нових ділових контактів.За цей час КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК став визнаним місцем презентації новітніх технологій, обладнання та інноваційних систем у галузі обробки металів. Учасники виставки представлять сучасні металообробні верстати й обладнання, продукцію машинобудування, інструменти, обладнання для захисту поверхні від корозії провідних вітчизняних і світових виробників. 

Тематичні розділи Ярмарку щорічно зазнають корекції виходячи з нагальних потреб ринку.  Так, цього року їх доповнено спеціальною новою експозицією «KyivMold»: Форми. Прес-форми. Штампи.

 

AdditExpo3D. Це новітній наукомісткий виставковий проект, який демонструє впровадження адитивних технологій в усі галузі промисловості та сфери людської життєдіяльності. Виставка покликана продемонструвати можливості реалізації найсміливіших задумів і фантазій, поєднання світу творчості та матерії,перетворення металів, композитних матеріалів і сполук у високоточні, складні за конфігурацією структурні елементи та деталі. 

Відвідувачів виставки очікує змістовна презентація систем і обладнання для адитивних технологій і 3D-друку, систем автоматизації процесів, матеріалів та композитів.

 

Як і минулого року ефективність роботи виставкових експозицій посилює насичена ПРОГРАМА НАУКОВО-ПРАКТИЧНИХ І ПРЕЗЕНТАЦІЙНИХ ЗАХОДІВ.

 

Її тематика охоплює як загальні питання розвитку окремих сфер галузей, представлених в експозиціях, так і вузькоспеціалізовані доповіді, присвячені інноваційним практичним аспектам застосування нових технологій та інструментарію, розраховані на висококваліфікованих фахівців.

 

Серед виступів можна відзначити такі, які викличуть інтерес широкого кола фахівців-відвідувачів та учасників. Так, звітальним словом до учасників заходів звернетьсяАндрій Антонов - президент Асоціації «Рада представників полімерної галузі України». Також користуватимуться увагою такі події, як змістовна доповідь «Тенденції ринку та новітні технології у галузі переробки побутових полімерних відходів» (організатор: EREMA Engineering Recycling Maschinen und Anlagen GmbH, Австрія), Семінар «Інноваційні комп'ютерні технології моделювання для швидкого виробництва виробів із пластмас» (Інженерна Компанія «Технополіс»), Презентація «Термопластавтомати Borche» (ТОВ «Полімерсервіс»).  

 

Висококваліфікованих спеціалістів різних галузей, які працюють у сферах застосування 3D друку,зацікавлять виступи на теми «Застосування адитивних технологій для литва металу і прямого виготовлення металевих деталей: технології і обладнання» (організатор: ТОВ «СмартПрінт»), «3D друк для промислових підприємств» (ТОВ «Іматек-Еско»),«Сфери застосування 3D-друку. 3D-друк у стоматології» (ТОВ «Віва Арт»).

 

І безумовно, однією з подій, яка приверне увагу як фахівців, керівників відповідних служб, так і спеціалізованої преси, стане дискусійна панель «Екологічна проблема міст. Сміття: Зібрати. Переробити. Використати», (відбудеться 3 квітня, організатор: журнал «Надзвичайна ситуація +»). У її рамках будуть обговорені проблеми у сфері поводження з побутовими відходами, з якими стикаються пересічні громадяни, роль та функції органів місцевого самоврядування, державних органів влади у сфері поводження з побутовими відходами та визначення рекомендованих дій для кожної ланки у різних модельованих ситуаціях. 

До участі у панелі запрошено широке коло зацікавлених державних та громадських організацій. Зокрема, перед учасниками виступатимуть Олена Перевозник, шеф-редактор журналу «Надзвичайна ситуація +», Олег Машков, доктор технічних наук, професор, проректор з наукової роботи Державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, віце-президент Аерокосмічної академії України, Віталій Кропивницький, кандидат технічних наук, генерал-майор служби цивільного захисту, начальник Українського науково-дослідного інституту цивільного захисту (УкрНДІЦЗ) Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Леся Карнаух, директор Департаменту стратегії та європейської інтеграції Мінприроди України. 

 

Серед інших змістовних заходів— Семінар у рамках Міжнародного Дня води та водних ресурсів «Ключові аспекти забезпечення населення України якісною питною водою, а також вирішення комплексу проблем водовідведення та очистки стічних вод до нормативних показників»  (Асоціація «Питна вода України»), Міжнародна науково-практична конференція «Інноваційний розвиток навчально-наукової сфери» (Кафедра інформаційно-технічних та природничих дисциплін Київського кооперативного інституту бізнесу і права), доповіді, присвячені досвіду впровадження нових технологій в різних сферах промисловості.

 

Більш докладна інформація про Програму заходів виставок-на сайті: http://www.iec-expo.com.ua