Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Найбільший виставковий Форум України з машинобудівної та металообробної тематики представить продукцію з 32 країн світу.
Найбільший виставковий Форум України з машинобудівної та металообробної тематики представить продукцію з 32 країн світу.

Найбільший виставковий Форум України з машинобудівної та металообробної тематики представить продукцію з 32 країн світу.

 11.11.2014

  18 – 21 листопада 2014 року  в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т.,15, павільйон3, входи 3-А, 3-С)

відбудеться XІІІ Міжнародний промисловий форум

 

XІІІ Міжнародний промисловий форум проводиться за Розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства промислової політики України, Української Національної Компанії «Укрверстатоінструмент».

 

Міжнародний промисловий форум - це ефективне поєднання дванадцяти взаємоповязаних спеціалізованих виставок:

·         Металообробка (металообробні технології та обладнання);

·         УкрМашТех (промислові технології, обладнання для машинобудування);

·         УкрПластТех (обладнання і технології для виробництва та переробки пластмас);

·         УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання);

·         УкрЗварювання (технології, обладнання, матеріали);

·         Гідравліка, пневматика;

·         Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників);

·         УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості);

·         Підйомно-транспортне, складське обладнання;

·         Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація);

·         Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони);

·           Субконтракти (пошук партнерів для розміщення замовлень з видів виробництва, деталей, вузлів, виробів).

 

Мета і завдання Форуму: сприяння розвитку науково-промислового потенціалу та модернізації машинобудування і основних виробничих галузей України, впровадження енерго і ресурсозберігаючих технологій та обладнання; комплексна демонстрація технологічних можливостей підприємств у створенні інструментарію для різних галузей промисловості, зорієнтована на пошук потенційних інвесторів і замовників.

З 2005 року Міжнародний промисловий форум входить до списку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих і визнаних UFI – Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії.

Цього року, незважаючи на економічні негаразди, Міжнародний промисловий форум підтвердив свій авторитет як найбільша виставкова подія України з машинобудівної та металообробної тематики. В його експозиціях представлена продукція провідних світових виробників, розробників технологій, обладнання та послуги сервісних підприємств з 32 країн світу. Це найсучасніші  інженерно-технологічні рішення та науково-технічні досягнення, призначені практично для всіх галузей промислового виробництва.

(більш докладна інформація про Форум - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua).