Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Оновлено порядок акредитації журналістів на заходах МВЦ
Оновлено порядок акредитації журналістів на заходах МВЦ

Оновлено порядок акредитації журналістів на заходах МВЦ

 23.03.2021

Міжнародний виставковий центр осучаснив механізм акредитації ЗМІ для роботи на власних виставкових заходах. Тепер журналісти можуть заздалегідь подати заявку на акредитацію на виставку, організатором якої є МВЦ, безпосередньо на сторінці відповідного заходу.

Зокрема, в меню сторінки кожної з виставок єдиного в Україні масштабного безпекового кластеру, які через пандемію COVID-19 були перенесені з жовтня 2020 р. на 15-18 червня цього року - XVII Міжнародної виставки “Зброя та безпека” (https://www.iec-expo.com.ua/or-2021.html), ХII Міжнародного авіакосмічного салону АВІАСВІТ - ХХІ (https://www.iec-expo.com.ua/avia-2021.html), ІІ Міжнародної виставки систем охорони і безпеки Expert Security (https://www.iec-expo.com.ua/expert-2021.html), XIX Міжнародної виставки ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ/ПОЖТЕХ (https://www.iec-expo.com.ua/tzua-2021.html) - є посилання на акредитаційну форму, до якої після заповнення потрібно додати скан-копії необхідних документів:

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=arms (“Зброя та безпека”)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=avia ( АВІАСВІТ — ХХІ)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=expert ( Expert Security)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=tz ( ТЕХНОЛОГІЇ ЗАХИСТУ/ПОЖТЕХ)

Такий самий алгоритм акредитації журналістів тепер діє й на інших виставках весняного й осіннього сезонів 2021 року, організатором яких є ТОВ “Міжнародний виставковий центр”.