Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Понад 300 фірм з 17 країн представлять в МВЦ сучасні технології для оновлення ЖКГ, міської інфраструктури, АПК та інших галузей.
Понад 300 фірм з 17 країн представлять в МВЦ сучасні технології для оновлення ЖКГ, міської інфраструктури, АПК та інших галузей.

Понад 300 фірм з 17 країн представлять в МВЦ сучасні технології для оновлення ЖКГ, міської інфраструктури, АПК та інших галузей.

 29.10.2019

5-го листопада 2019 року  о 10.00  у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 3-й павільйон - вхід 3-С ) відбудеться офіційне відкриття

масштабного міжгалузевого проекту у складі

XVII Міжнародної спеціалізованої виставки «AQUA UKRАINE - 2019»,

 ХVІI Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех - 2019»,

Х Спеціалізованої виставки «ДорТехЕкспо - 2019»,

ІХ Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо - 2019»,

XІІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергоефективність. Відновлювана енергетика — 2019», VII Спеціалізованої виставки «Екологія підприємства - 2019»,

XVI Спеціалізованої виставки «Агрофорум - 2019»,

ХV Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти

реформування житлово-комунального господарства - 2019»

 

Учасники: члени Уряду, керівництво Міністерства розвитку громад та територій України, Державного агентства водних ресурсів, Київської міської держадміністрації, Асоціації міст України.

По завершенні церемонії відкриття відбудеться огляд експозицій та брифінг для ЗМІ..

Акредитація журналістів: e-mail: pres@iec-expo.com.ua , тел. 044 201-1174, 201-1161  

Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів: 05.11.2019р. на вході 3-С  з  9.00.

За традицією, восени в МВЦ проходить комплекс провідних професійних заходів, пріоритетом і спільною метою яких є реалізація державної політики у сфері реформування ЖКГ, енергозбереження і підвищення енергоефективності у діяльності всіх господарюючих суб'єктів, впровадження ефективних технологій ресурсозбереження в ЖКГ і промисловості, розвиток інфраструктури міст і населених пунктів України.

Під час роботи виставок керівники та відповідальні співробітники державних і місцевих органів влади, підприємств ЖКГ, водоканалів, басейнових управлінь, будівельних і монтажних організацій, проектних та науково-дослідних установ, вітчизняні та іноземні інвестори, профільні фахівці інших сфер господарювання визначають стратегічні напрямки розвитку відповідних галузей та ефективні механізми співробітництва.

Щорічно виставки презентують продукцію, яка знаходить широке застосування у ЖКГ, промисловості, АПК та нові розробки, що забезпечують подальше технічне переоснащення і модернізацію житлово-комунального господарства та задоволення потреб інших галузей.

В експозиціях представлені системи водопідготовки, водопостачання, водовідведення, опалення, вентиляції і кондиціонування, інженерні мережі, обладнання для очистки стічних вод, комунальна техніка, спецтехніка, комплексне управління відходами, ресурсозберігаючі технології, устаткування, матеріали тощо.

Цього року загальна площа виставок перевищила 17 000 кв.м. Сучасні технології та обладнання демонструватимуть понад 300 компаній з Австрії, Білорусі, Великобританії, Італії, Китаю, Латвії, Литви, Німеччини, Польщі, Румунії, Туреччини, Угорщини, України, Фінляндії та Чехії.

Ділова програма заходів включає близько 20 тематичних сесій, що охоплюють весь спектр актуальних для галузі тем, завдань і пріоритетів. Важливою складовою виставок є Конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства», незмінним організатором якого виступає Міністерство розвитку громад та територій України.

Серед подій програми на особливу увагу спеціалістів заслуговують такі, як Міжнародна конференція  «Комплексне вирішення проблем питного водозабезпечення, очистки стічних вод та утилізації осадів» (Міністерство розвитку громад та територій України, Асоціація «Питна Вода України», Асоціація «Укрводоканалекологія»), Експертна дискусія: «NEW WATER MANAGEMENT» (Державне агентство водних ресурсів України), Міжнародна конференція  «Комплексне вирішення проблем питного водозабезпечення, очистки стічних вод та утилізації осадів» (Міністерство розвитку громад та територій України, Асоціація «Питна вода України», Асоціація «Укрводоканалекологія»), Національні Діалоги з водної політики України: «Гармонізації стратегічного бачення розвитку водного сектора України» і «Стан реформи управління водними ресурсами в Україні» (Міністерство енергетики та захисту довкілля України, Державне агентство водних ресурсів України, проект ЄС «Водна ініціатива плюс»), круглий стіл «Водний менеджмент. Поводження з відходами» (Франко-українська торгово-промислова палата CCIFU) та інші науково-практичні конференції, семінари, круглі столи, присвячені проблемним питанням сьогодення та пошуку перспективних рішень.

Доповідачами та учасниками обговорень на заходах виступатимуть провідні фахівці – представники галузевих міністерств, асоціацій, науково-дослідних підприємств, організацій, провідних гравців ринку та експерти світового рівня.

Поєднання насиченої ділової програми з виставками надає можливість фахівцям не тільки взяти участь в секційних засіданнях Конгресу, а й ознайомитися з широким спектром сучасної продукції та новими інженерними технологіями для міського господарства, а підприємствам - презентувати свої досягнення перед високопрофесійною цільовою аудиторією відвідувачів.

(більш повна інформація щодо програм заходів на сайті: www.iec-expo.com.ua).