Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Такого не побачиш на параді! - виставки “Зброя та безпека” і “Авіасвіт-ХХІ” на площі 30 тис. кв.м. представлять сучасну зброю, військову і авіакосмічну техніку з 13 країн
Такого не побачиш на параді! - виставки “Зброя та безпека” і “Авіасвіт-ХХІ” на площі 30 тис. кв.м. представлять сучасну зброю, військову і авіакосмічну техніку з 13 країн

Такого не побачиш на параді! - виставки “Зброя та безпека” і “Авіасвіт-ХХІ” на площі 30 тис. кв.м. представлять сучасну зброю, військову і авіакосмічну техніку з 13 країн

 02.06.2021

15 червня 2021 року о 12.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т., 15, павільйон №2 )

відбудеться церемонія офіційного відкриття

ХVII Міжнародної спеціалізованої виставки «Зброя та Безпека2021»,

ХII Міжнародного авіакосмічного салону «Авіасвіт ХХІ»

Учасники: члени Уряду, керівництво РНБО, Мінстратегпрому, Міноборони, МВС, ДСНС України, інших відомств, голови дипломатичних представництв і офіційних делегацій оборонних відомств іноземних держав.

Акредитація журналістів:

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=arms (“Зброя та безпека”)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=avia ( АВІАСВІТ — ХХІ)

Реєстрація акредитованих представників ЗМІ та видача бейджів: 15.06.2021р. з 10.00 до 12.00. на вході 2-В, з 13.00 та в інші дні на вході 1-А.

Необхідно мати: редакційне посвідчення або офіційний лист редакції із зазначенням П.І.Б. журналіста і паспорт.

 

Пресзаходи в рамках виставок:

15 червня, 14.00 - брифінг на стенді Міністерства економічного розвитку, праці та технологій Республіки Польща (№ 3-Е11) щодо кооперації в авіаційній галузі.

 

Виставки проходять згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України.
Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».
Стратегічний партнер виставки «Зброя та безпека» - ДК «Укрспецекспорт» (ДК «Укроборонпром»).
Стратегічний партнер авіакосмічного салону «Авіасвіт-ХХІ» - всесвітньовідомий авіабудівний конгломерат Embraer (Бразилія).

 

Такого ви не побачите на параді! - на площі 30 тис кв.м. найновіші розробки у сфері оборони та авіакосмічної галузі представлять 332 підприємства, у т.ч. 35 іноземних компаній з 13 країн.

 

Так, вперше на виставці будуть представлені: всесвітньо відомий авіабудівний конгломерат Embraer, Бразилія; компанія Lokheed Martin, CША (перша у світовому топ-100 рейтингу компаній за обсягами продажів озброєння та військових послуг у 2019 р., згідно з даними SIPRI - Стокгольмського міжнародного інституту досліджень проблем миру); Firefly Aerospace Inc, США (компанія вихідця з України бізнесмена Максима Полякова, що має контракти з НАСА на доставку вантажів на Місяць в рамках програми CLPS проекту Артеміда); Експозиція Міністерства економічного розвитку, праці та технологій Республіки Польща; Fireway - переможці хакатону NASA Space App Challenge в категорії «Найкраще використання технологій»; результати кооперації компаній Нібулон (м.Миколаїв) і OCEA (Франція) у виробництві катерів берегової охорони; експозиція Ради Національної безпеки і оборони України, з демонстрацією спроможностей Національного координаційного центру кібербезпеки, експозиція новоствореної Національної Асоціації підприємств оборонної промисловості України.

Також відбудуться премʼєрні покази новітніх зразків оборонної продукції.

В рамках ділової програми - понад 20-ти змістовних заходів різних форматів. Це, зокрема, Фінал п'ятого конкурсу інженерних стартапів у сферах космічних технологій та активної біоелектроніки Vernadsky Challenge з грантом у 2 млн. гривень (організатор ГО «Асоціація «Ноосфера»), Міжнародна науково-практична конференція "Актуальні проблеми розвитку авіаційної техніки" (Державний НДІ авіації), семінар "Досвід проведення балістичних випробувань засобів індивідуального та колективного бронезахисту" (Національний університет оборони України ім. І. Черняховського), низка семінарів з актуальних тематик для представників правоохоронних органів, зокрема "Захист інформації за технічними каналами" (Державний НДІ МВС України), та інші події.

(Повна програма заходів на сайті www.iec-expo.com.ua )