Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Традиційний комплекс осінніх виставок, які охоплюють провідні галузі економіки України, зібрав майже 400 фірм з 12 країн світу
Традиційний комплекс осінніх виставок, які охоплюють провідні галузі економіки України, зібрав майже 400 фірм з 12 країн світу

Традиційний комплекс осінніх виставок, які охоплюють провідні галузі економіки України, зібрав майже 400 фірм з 12 країн світу

 03.11.2016

 

8-го листопада 2016 року  о 10.00  у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 3 павільйон - вхід 3-С ) відбудеться офіційне відкриття

ХIІ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства - 2016», ХІV Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех - 2016», ХІV Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE - 2016»,

IX Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергоефективність. Відновлювана енергетика - 2016», VIІ Спеціалізованої виставки «ДорТехЕкспо — 2016»,

XIIІ Міжнародної агропромислової виставки «АГРОФОРУМ», VI Спеціалізованої  виставки «ЄвроБудЕкспо - 2016», IV Спеціалізованої виставки «Екологія підприємства - 2016»

 

Учасники церемонії: члени Уряду, керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства  екології та природних ресурсів, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження, Державного агентства водних ресурсів, Київської міської держадміністрації, Асоціації міст України, представники дипломатичного корпусу.

 

По завершенні відбудеться огляд експозицій та спілкування з журналістами.

 

Акредитація журналістів за тел. 044 201-1174, 201-1161,  e-mail: pres@iec-expo.com.ua

Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів:  08.11.2016, з  9.00

 

За традицією, восени в МВЦ проходить комплекс авторитетних професійних заходів, які охоплюють провідні галузі економіки. Щорічно в їх роботі беруть участь керівники органів державної та виконавчої влади, лідери галузі, професійна бізнес-спільнота, науковці, інвестори та експерти з країн ближнього і дальнього зарубіжжя, які визначають галузеві завдання та розробляють ефективні механізми співробітництва. Це дозволяє визначити нові вектори розвитку ЖКГ, АПК, промислової та будівельної сфери, потреби з впровадження сучасних енергоощадних і екобезпечних науково-технічних рішень, оновлення технологій, техніки й обладнання.

 

Проведення заходів у форматі масштабного галузевого проекту розширює як професійне, так і географічне представництво учасників - на площі понад 13 тис.кв.м. сучасні технології та обладнання для різних галузей економіки  представлятимуть майже 400 фірм з 12 країн світу.

 

Пріоритети цьогорічних подій - реалізація державної політики в сфері реформування ЖКГ, енергозбереження і підвищення енергоефективності всіх господарюючих суб'єктів; тарифна політика та управління в різних ланках ЖКГ; управління й поводження з відходами; забезпечення якості питної води; технології ефективного агровиробництва.

 

Так, на всіх виставках представлено технології ефективного використання ресурсів: котельне обладнання на альтернативних видах палива для місцевого і централізованого теплопостачання, сонячні батареї, теплові насоси,  енергозберігаюче освітлення, енергоефективні насоси для систем водопостачання та водовідведення, сучасні енергоефективні технології та матеріали для будівництва.  .

Одним з акцентів експозиції «КомунТех» стала тема управління відходами — фахівців очікують презентації техніки і технологій збору, сортування й переробки сміття.

«ДорТехЕкспо» присвячено темі утримання доріг -  представлено універсальні навантажувачі, будівельну і  комунальну техніку, засоби організації дорожнього руху.

«ЄвроБудЕкспо»  ознайомить відвідувачів з сучасними будівельними матеріалами та конструкціями для житлового і промислового будівництва.

«AQUA UKRAINE» представить системи для водопідготовки, водопостачання і водовідведення, очищення стічних вод, арматуру, прилади обліку та інше обладнання для різних видів господарської діяльності.

«АГРОФОРУМ» акцентує увагу на технологіях підвищення врожаю - представлені відомі виробники добрив, а також  інша агротехніка, засоби для обробітку, збереження і переробки агропродукції тощо.

Технології та обладнання для зменшення шкідливого впливу промисловості на навколишнє природне середовище будуть презентовані на виставці «ЕКОЛОГІЯ ПІДПРИЄМСТВА».

 

Ділова програма Конгресу присвячена розгляду широкого спектру науково-практичних питань галузі.  Традиційно її розпочне доповідь  керівництва Мінрегіону “Стратегічний напрям розвитку житлово-комунального господарства України”.

 

Серед інших  актуальних тем - удосконалення системи управління в житловому господарстві, реалізація проектів енергоефективності будівель, тарифна політика та соціальний захист населення в умовах запровадження ринкових механізмів, розробка національної стратегії поводження з відходами в Україні.

В рамках Міжнародного водного форуму «AQUA UKRАINE» відбудеться Міжнародна конференція «Пріоритетні цілі стратегії розвитку галузі водопровідно-каналізаційного господарства». В її ході буде розглянуто тарифну політику, фінансовий стан і шляхи забезпечення інвестицій для підприємств галузі, впровадження сучасних технологій і засобів забезпечення і контролю якості питної води, механізмів і методів скорочення втрат питної води в системах водопровідно-каналізаційного господарства тощо.

(більш повна інформація на сайті: www.iec-expo.com.ua ).