Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / У МВЦ на Міжнародному промисловому форумі близько 360 фірм з 31 країни світу представлять діючі верстати та обладнання на площі понад 23 тис.кв.м.
У МВЦ на Міжнародному промисловому форумі близько 360 фірм з 31 країни світу представлять діючі верстати та обладнання на площі понад 23 тис.кв.м.

У МВЦ на Міжнародному промисловому форумі близько 360 фірм з 31 країни світу представлять діючі верстати та обладнання на площі понад 23 тис.кв.м.

 13.11.2019
19 - 22 листопада 2019 року  в  Міжнародному виставковому центрі
(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й, 2-й, 3-й павільйони, входи 1-С, 2-А, 3-А, 3-С)

відбудеться XVIII Міжнародний промисловий форум

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр», за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

Акредитація журналістів: e-mail pres@iec-expo.com.ua, тел.: (044) 201-1174, 201-1161

Мета і завдання Форуму: сприяння розвитку науково-промислового потенціалу машинобудування і модернізації основних виробничих галузей України, впровадження енерго і ресурсозберігаючих технологій та обладнання; комплексна демонстрація технологічних можливостей підприємств, пошук потенційних інвесторів і замовників.

Міжнародний промисловий форум щорічно підтверджує свій статус найбільшої виставкової події України з машинобудівної та металообробної тематики. З 2005 року Форум входить до списку провідних світових промислових виставок, офіційно сертифікованих і визнаних UFI – Всесвітньою асоціацією виставкової індустрії.

Цього року на площі понад 23 тис.кв.м. найбільш ефективні досягнення вітчизняної й світової інженерної та науково-технічної думки представляють близько 360 компаній  з 31 країни світу.

Міжнародний промисловий форум ефективно поєднує у своїх рамках взаємопов’язані спеціалізовані виставки:

  • Металообробка (металообробні технології та обладнання);
  • УкрВторТех (комісійна техніка, обладнання);
  • УкрЛитво (обладнання та технології для ливарного виробництва);
  • УкрЗварювання (технології, обладнання та матеріали);
  • Гідравліка, Пневматика;
  • Підшипники (підшипники котіння та ковзання, вільні деталі: шарики та ролики, втулки стягувальні, технології, обладнання та інструмент для виробництва підшипників);
  • УкрПромАвтоматизація (автоматизація виробництва, автоматизовані системи управління технологічними процесами, автоматизація об'єктів промисловості);
  • Підйомно-транспортне, складське обладнання;
  • Зразки, стандарти, еталони, прилади (контрольно-вимірювальні прилади, лабораторне та випробувальне обладнання, метрологія, сертифікація);
  • Безпека виробництва (засоби захисту, безпека робочої зони).

Огляд експозицій демонструє продовження тренду минулого сезону на зростання пропозицій лазерного обладнання і промислових роботизованих комплексів. Ще одна з приємних новин - суттєво зросло, у порівнянні з минулим сезоном, представництво білоруських підприємств. І, безумовно, однією з головних переваг Форуму є надання можливості фахівцям оцінити та порівняти новітні зразки верстатів і обладнання в умовах реальної роботи, а не у статиці.

Як завжди, Форум пропонує змістовну програму науково-практичних й ділових заходів. Так, фахівців з охорони та з безпеки праці на семінарі-практикумі «Безпека на складах: ризики та запобігання» очікує розгляд всього комплексу питань охорони праці у складських комплексах, організації пожежної безпеки, забезпечення охорони складів (організатори: УкрНДІ цивільного захисту спільно з журналом “Надзвичайна ситуація плюс”). Багатьох зацікавить й практичний семінар для промислових підприємств «Захист бізнесу від тиску контролюючих органів. Перевірки державної служби з питань праці: до чого готуватись та як правильно діяти» (ГО «Сила Якості»). Пройдуть вже традиційні 9-а Національна науково-технічна конференція «Неруйнівний контроль та технічна діагностика: UkrNDT-2019» (Українське товариство НКТД, Інститут електрозварювання ім. Є. Патона НАН України), IІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасні мехатронні системи автоматизації технологічних процесів промислового виробництва» (кафедра інформаційно-технічних та природничих дисциплін Київського кооперативного інституту бізнесу і права), відбудеться й XIII відкритий конкурс зварників України «ЗОЛОТИЙ КУБОК БЕНАРДОСА – 2019» (Товариство зварників України), а також видовищне “Шоу навантажувальної техніки. Демонстрація навантажувачів у дії”.

(більш докладна інформація про Форум - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua).