Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Запрошуємо на відкриття комплексу заходів з питань діяльності житлово-комунальної сфери, водного господарства та інших галузей міської інфраструктури
Запрошуємо на відкриття комплексу заходів з питань діяльності житлово-комунальної сфери,  водного господарства та інших галузей міської інфраструктури

Запрошуємо на відкриття комплексу заходів з питань діяльності житлово-комунальної сфери, водного господарства та інших галузей міської інфраструктури

 31.10.2013

 

 5 листопада 2013 року  о 10.00 у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 1-й павільйон - вхід) відбудеться

офіційне відкриття ІХ Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства – 2013», ХІ Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех – 2013», ХІ Міжнародного водного форуму «AQUA UKRAINE– 2013» та ІІІ Спеціалізованої  виставки «ЄвроБудЕкспо-2013»

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства  екології та природних ресурсів, Державного агентства водних ресурсів, Асоціації міст України, представники дипломатичного корпусу.

 

По завершенні відбудеться огляд експозицій та брифінг для ЗМІ.

Акредитація журналістів на заходи: за тел.: (044) 590-4793прес-служба Мінрегіону України,

за тел.: (044) 201-1174, 201-1161,  e-mail: pres@iec-expo.com.ua  -  прес-служба МВЦ

По завершенні урочистостей відбудеться огляд експозицій та брифінг для ЗМІ

Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів у МВЦ: 5 листопада, з 9.00 до 10.00.

Вже котрий рік поспіль цей комплекс авторитетних галузевих заходів збирає  в одному колі професійну бізнес-спільноту з різних країн, науковців та експертів, інвесторів, керівників органів державної та місцевої влади. Об'єднавчою платформою цих подій виступає Міжнародний конгрес «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства».

Основні завдання і мета заходів - сприяння реформуванню житлово-комунального сфери та технічному переоснащенню підприємств ЖКГ, водогосподарського комплексу та інших галузей міської інфраструктури; просування енергоощадних технологій та енергоефективного обладнання; використання сучасного досвіду збереження та відновлення якості водних ресурсів; визначення основ державно-економічної політики в сфері надання житлово-комунальних послуг та впровадження ефективних форм функціонування підприємств галузі; демонополізація та створення конкурентного середовища на ринку житлово-комунальних послуг.

Конгрес і виставки за роки існування набули високого рейтингу серед інших заходів спорідненої спрямованості за масштабами, кількістю та географією учасників. У цьому році на площі понад 16 000 кв.м. близько 300 учасників виставок представлять новітні технології та обладнання вітчизняних і зарубіжних виробників з Білорусі, Італії, Китаю, Німеччини, Польщі, Росії, України, Чехії та інших країн. Продукція, що демонструватиметься на виставках,  знайде свого споживача у житлово-комунальній галузі, водогосподарському комплексі, у сфері житлового, промислового та цивільного будівництва, інженерно-транспортній інфраструктурі, будівництві та експлуатації доріг, промисловому секторі та інших.

Зокрема, в експозиціях «КомунТех», «ЄвроБудЕкспо» буде представлено найсучасніші матеріали, технології, обладнання та техніка для управління відходами виробництва і споживання, обслуговування і ремонту інженерних мереж, утримання житлового фонду, забезпечення функціонування дорожньо-вуличного господарства, організації благоустрою населених пунктів України. На стендах виставки «AQUA UKRAINE» будуть демонструватися технології та  обладнання у сфері водопідготовки, водопостачання та водовідведення, труби, насоси, арматура, системи очистки промислових та побутових стоків та багато іншого. За традицією, в рамках  «AQUA UKRAINE» пройде щорічний конкурс професійної майстерності працівників підприємств водопровідно-каналізаційного господарства.

Заходи Конгресу охоплюють широкий спектр актуальних галузевих питань, зокрема, таких як формування і реалізація державної політики у сфері енергоефективності та ресурсозбереження в житлово-комунальному господарстві на наступний рік, шляхи реалізації проектів комплексної модернізації в ЖКГ, засоби зниження споживання енергоресурсів, вирішення проблеми питного водопостачання в Україні та інші.

В рамках Конгресу відбудуться: Всеукраїнський семінар з питань благоустрою населених пунктів «Благоустрій – 2013» та нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2012 рік, Міжнародна конференція «Проблеми та перспективи розвитку питного водопостачання та водовідведення в Україні», семінари, присвячені розробленню нормативно-правових актів у галузі водопровідно-каналізаційного господарства, питанням поводження з побутовими відходами та стану зеленого господарства.

Більш повна інформація на сайті: www.iec-expo.com.ua