Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / 26 вересня розпочне роботу ХІ-й Міжнародний виставковий форум «Технології Захисту/ПожТех - 2012»
26 вересня розпочне роботу ХІ-й  Міжнародний виставковий  форум «Технології Захисту/ПожТех - 2012»

26 вересня розпочне роботу ХІ-й Міжнародний виставковий форум «Технології Захисту/ПожТех - 2012»

 24.09.2012

26 вересня 2012 р. о 15.00 у  Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т,15, павільйон 1, Лівобережна вхідна група)

відбудеться офіційне відкриття

ХІ  Міжнародного виставкового  форуму «Технології Захисту/ПожТех - 2012»

 

Учасники церемонії: члени Уряду України, керівництво Міністерства надзвичайних ситуацій України, Державної інспекції техногенної безпеки України, Державної служби гірничого нагляду  та промислової безпеки України, інші почесні гості.

 

По завершенні урочистої частини церемонії підрозділи МПС України проведуть демонстраційні покази роботи пожежної та рятувальної техніки і обладнання.

Учасники й відвідувачі матимуть змогу спостерігати гасіння пожеж, піднятися на висоту понад 40 м. на на автопідйомнику Iveco Magirus та побувати всередині справжнього мобільного госпіталю.

 

Акредитація журналістів за тел: (044) 201-1161, 201-1174, e-mail: pres@iec-expo.com.ua

 

Щорічне зростання практичного значення і актуальність Форуму «Технології Захисту/ПожТех» обумовлені масштабами і специфікою негативної дії великої кількості небезпечних чинників. Це, зокрема, природні - особливості територій України, наслідки глобальних змін клімату, недотримання норм і правил безпечного провадження господарської діяльності, та техногеннівисокий рівень зносу основних засобів виробництва, недосконалість технологічних процесів багатьох галузей промисловості, обмежене фінансування у сфері розвитку і реконструкції виробничого потенціалу з дотриманням сучасних вимог безпеки. Також потребує постійного вдосконалення й матеріально-технічне оснащення органів управління та сил реагування на надзвичайні ситуації.

 

Поєднання тематик “Технології Захисту” і “ПожТех” дозволяє репрезентувати практично весь сегмент сучасних технологій і обладнання, які забезпечують ефективне попередження і захист від небезпек і надзвичайних ситуацій будь-якого походження, та найширший інструментарій для ліквідації їх наслідків. Зокрема, з огляду на підвищений ризик виникнення таких ситуацій на об'єктах паливно-енергетичного комплексу, в рамках Форуму з 2010 р. ефективно розвивається напрямок “Безпека в ПЕК”. Також робота Форуму відбувається паралельно та у взаємозв'язку з масштабними Міжнародними виставками “Енергетика в промисловості України” і “Зброя та Безпека”, що створює виняткові можливості представлення технологій і засобів безпеки  у всіх вищезазначених сферах діяльності. Саме тому Форум «Технології Захисту/ПожТех — 2012» віддавна утримує статус головного професійного галузевого виставкового проекту МНС України з цієї проблематики.

 

Цього року на Форумі вперше в Україні буде представлено: багатофункціональний роботизований комплекс для гасіння пожеж у важкодоступних місцях з високим ступенем ризику для життя фірми DOK-ING d.o.o.(Хорватія) - світового лідера з виробництва багатофункційних роботизованих засобів з розмінування, пожежегасіння в особливо небезпечних умовах, спецобладнання і засоби захисту фірми Williams Fire & Hazard Control, Ink.(США), TRELLEBORG -  нова модель костюму хімзахисту (Швеція), дихальні апарати INTERSPIRO і нові зразки панорамної маски для дихальних апаратів КАМПО (Росія), та багато інших сучасних розробок захисного спорядження.

 

Експозиція пожежного та рятувального спорядження і техніки буде представлена такими відомими вітчизняними та зарубіжними брендами як Iveco Magirus, Пожтехника (м.Торжок), АвтоКрАЗ, ПожСпецМаш, Rosenbauer, Metz, Пірена, MSA Auer, Holmatro, Brandschutztechnik Muller, ВАТ «КАМПО», Bauer-Poseidon Kompressoren, Drager Safety, Capital Safety Group та багатьма іншими. Відвідувачі зможуть виміряти власне внутрішнє випромінення та інкорпоровані в організмі радіонукліди, перевірити продукти харчування й інші матеріали на вміст гама-випромінюючих радіонуклідів.

Ділова програма Форуму, за традицією, присвячена актуальним питанням роботи галузі. Зокрема, відбудуться 14-та Всеукраїнська науково-практична конференція рятувальників, підведення підсумків 9-го Конкурсу на кращу протипожежну та аварійно-рятувальну продукцію, інші змістовні заходи (повна програма на сайті: www.iec-expo.com.ua).

 

Організатори Форуму «Технології Захисту/ПожТех