Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Форум «5Е» - головне місце зустрічі професіоналів енергетичного, електротехнічного гірничодобувного, нафтогазового ринків - відкриється 19 жовтня у МВЦ
Форум «5Е» - головне місце зустрічі професіоналів енергетичного, електротехнічного гірничодобувного, нафтогазового ринків - відкриється 19 жовтня у МВЦ

Форум «5Е» - головне місце зустрічі професіоналів енергетичного, електротехнічного гірничодобувного, нафтогазового ринків - відкриється 19 жовтня у МВЦ

 12.10.2021

19 жовтня 2021 року o 12.30 у Міжнародному виставковому центрі
(Київ, Броварський пр-т.,15, 1-й павільйон) відбудеться офіційне відкриття
XIX Міжнародного енергетичного бізнес-форуму «5Е»
(Енергетика. Електротехніка. Енергоефективність. Екологія. Енергоресурси)

у складі Міжнародних спеціалізованих виставок: «Енергетика в промисловості», «ЕcoEnergy Expo», «НафтоГазЕкспо», «Mining & Minerals Expo»,«Electro Іnstall», «Е-Сomps+DigiTec» та ділової програми.

Учасники заходів: керівництво РНБО України, Міненерго, НКРЕКП, Держенергоефективності топ-менеджери генеруючих, мережевих компаній, очільники промислових підприємств та громадських об’єднань, інші почесні гості.

Акредитація журналістів: https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation

Реєстрація акредитованих представників ЗМІ та видача бейджів: 19.10.2021р. з 9.00 на вході 3-А, а також у 1-му павільйоні (входи 1-А, 1-С) у Офісі організаторів.

 

Організатор заходів: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

На сьогодні Форум «5Е» є найбільш авторитетним виставковим заходом у сфері енергетики в Україні. Саме ця подія, яка за форматом проведення не має аналогів в Україні, формує цілісну картину сьогодення і майбутнього вітчизняної енергетики.

Виставки презентують високотехнологічну продукцію для усіх ланок енергетичного ланцюга: від видобутку, генерації, передачі, розподілення до споживання енергоресурсів.

Ділові заходи консолідують зусилля бізнесу і влади навколо найбільш актуальних питань функціонування галузей ПЕК.

Унікальне поєднання галузевих виставок збере під єдиним дахом представників енергетичної, електротехнічної гірничодобувної, нафтогазової галузей, провідних виробників продукції, профільних фахівців промислового та інших секторів економіки.

Цього року на майданчику МВЦ на площі 10 000 кв.м. новітні розробки представлять понад 180 компаній із 15 країн світу. Продукція, що буде презентована, наочно відображає стрімку еволюцію технологій, які є запорукою енергетичної безпеки та економічного розвитку держави.

У рамках ділової програми Міжнародного енергетичного бізнес-форуму «5Е» буде проведено цілий змістовних заходів. Це, зокрема, VІІ Міжнародний конгрес інженерів-енергетиків, який розпочне роботу 19 жовтня 2021р. об 11.00 з пленарного засідання «Енергетична безпека України». У рамках Конгресу будуть проведені дискусійні панелі з актуальних тематик: «Перспективні напрямки розвитку ОЕС України в 10-річний період» (Організатор - ДП НЕК «Укренерго»); «Атомні можливості для енергетичної незалежності України» (Організатор - ДП «НАЕК «Енергоатом»); «Трансфер світових технологій в гідроенергетику України» (Організатор – ПрАТ «Укргідроенерго»), «Енергетичний перехід і його вплив на експлуатацію електричних мереж» (Організатор – Український національний комітет CIGRE), розгляд інших питань розвитку галузі.

Також відбудеться VI Київська конференція з сучасних методів буріння і збільшення видобутку нафти і газу «Буріння. Інтенсифікація. Екологія та охорона праці». Учасники виставок проведуть презентації, конференції, майстер-класи.

(більш повна інформація щодо програми заходів на сайті: http://www.iec-expo.com.ua).