Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / Головна весільна виставка країни відкриває всеукраїнський шлюбний сезон!
Головна весільна виставка країни відкриває всеукраїнський шлюбний сезон!

Головна весільна виставка країни відкриває всеукраїнський шлюбний сезон!

 02.04.2014

 10 квітня 2014 р. о 12.00 у Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, 1-й павільйон, вхід 1-С)

відбудеться святкова церемонія відкриття

XIV Міжнародної спеціалізованої виставки

„Весілля & Випускний Бал - 2014”

а також XІV Міжнародної спеціалізованої виставки

«Всесвіт краси та здоров’я – 2014»!

 

Прийшла весна, і за багаторічною традицією Головна весільна виставка країни відкриває всеукраїнський шлюбний сезон!

Сьогодні „Весілля & Випускний Бал” є найбільш авторитетним джерелом інформації для широкого кола як фахівців весільної індустрії, так і майбутніх молодят та випускників. Адже саме тут презентують останні тренди весільної і вечірньої моди, визначають кращих майстрів-стилістів і майстрів весільної фотографії, знаходять найцікавіші пропозиції від салонів краси, ресторанів, флористів, транспортних компаній, організаторів святкових подій “під ключ” — тобто, все те, без чого просто не може обійтися справжнє незабутнє свято.

Відкриття Головної весільної виставки країни — це початок яскравої шоу-програми. Учасникам і відвідувачам будуть представлені Фешн Дефіле 2014,  Показ трендів весільної і вечірньої моди, Стилізовані церемонії реєстрації шлюбу й Найкращі весільні шоу України, Весільний флешмоб та Он-лайн шоу “Освідчення у коханні”. У програмі виступатимуть оперні та естрадні співаки, музиканти-інструменталісти, відомі ведучі - обличчя провідних телеканалів України. А ще будуть урочисті церемонії нагородження переможців конкурсів вечірнього і весільного стилю, майстрів весільної фотографії, а також Конкурси, лотереї, розіграші призів для гостей виставки й багато інших цікавих несподіванок.

Шоу-програма триватиме протягом всіх днів виставки, а її перебіг постійно підтримуватимуть популярні українські телеведучі Іван Городецький і Андрій Войников.

Виставка „Весілля & Випускний Бал” розрахована на широке коло споживачів різної купівельної спроможності. Щорічно вона забезпечує оптові торгові закупівельні організації і роздрібних покупців України, країн СНД, зарубіжжя різноманітним асортиментом якісної продукції для весільних та інших урочистостей. Отримане високе визнання виставки учасниками і відвідувачамице результат повсякденної роботи організаторів цього заходу, що став знаковою подією  для всієї професійної спільноти весільної індустрії.

Основні професійні заходи в рамках виставки:

Конкурс Весільного та Вечірнього стилю (для професійних майстрів-стилістів з перукарського мистецтва, макіяжу та манікюру)

Конкурс весільної фотографії

 

Майстер-класи для весільних фотографів

Четвертий Бізнес-Форум для спеціалістів весільної індустрії

(Організатор: Весільна Асоціація України)

 

Школа для молодят  (організатор: Весільне агентство Івентіс”)

Вперше у Україні - 3D семінар для закоханих «Світові тренди з організації успішних весіль. Колекція 2014» (Організатор: Івент агентство «Show Centre» )

 

Додаткова інформація щодо тематики і програми виставок на сайті: www.iec-expo.com.ua