Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Кластер провідних спеціалізованих виставок МВЦ представить все необхідне для інноваційного розвитку економіки України
Кластер провідних спеціалізованих виставок МВЦ представить все необхідне для інноваційного розвитку економіки України

Кластер провідних спеціалізованих виставок МВЦ представить все необхідне для інноваційного розвитку економіки України

 09.06.2021

15-18 червня 2021 року в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т, 15, павільйон №4 )

відбудеться

комплексний виставковий захід у складі

XІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки PLAST EXPO UA - 2021,

XІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК - 2021,

V Міжнародної спеціалізованої виставки ADDIT EXPO 3D - 2021

ІІІ Міжнародної спеціалізованої виставки ЛАК & ФАРБА EXPO UA - 2021

Акредитація журналістів:

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=plast (PLAST EXPO UA)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=addit (ADDIT EXPO 3D)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=ktya (КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК)

https://www.iec-expo.in.ua/ua/pres-tsentr/accreditation?form[EventID]=lak (ЛАК & ФАРБА EXPO UA)

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Мета і завдання виставок - демонстрація найкращих світових досягнень науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, сприяння відкриттю нових ринків для експорту української продукції, інтеграції вітчизняних підприємств у світове бізнес-середовище.

Об'єднання згаданих промислових тематик у спільний кластер утворило єдину в Україні міжнародну бізнес-наукову подію, яка відкрила нові можливості для взаємодії розробників технологій, підприємств-виробників та постачальників продукції, обладнання, сировини, послуг широкого асортименту, що знаходять застосування у багатьох суміжних галузях. На площі понад 5 тис. кв.м. майже 150 підприємств презентуватимуть найновіші види продукції як з України, так і з Великої Британії, Білорусі, Ірану, Ізраїлю, Італії, Китаю, Німеччини, Південної Кореї, Польщі, США, Тайваню, Туреччини та інших країн.

PLAST EXPO UA. Учасники виставки - провідні представники галузі з України, європейських та азіатських країн - представляють оригінальні ефективні технології виробництва та переробки полімерів, обладнання для наукових досліджень, сировину, комплектуючі, сервіс та фахові консультації. На спільному просторі перспективні молоді компанії будуть взаємодіяти з відомими підприємствами-гігантами з потужною виробничою базою. Виставка завдає тренди всій галузі, починаючи з виробництва сировини та створення новітніх вітчизняних моделей устаткування і закінчуючи автоматизацією технологічних процесів, формує плани та напрямки розвитку на перспективу.

Ще одна подія, яка підвищує інтерес учасників — друге проведення в рамках виставки PLAST EXPO UA Міжнародного бізнес-форуму для фахівців в області поліуретанів - PU FEST UKRAINE 2021, який збирає авторитетну спільноту експертів і фахівців у галузі поліуретанових систем з України і зарубіжжя. Саме у ході дискусій та презентацій на Форумі найновіших світових технологій, матеріалів і обладнання для виробництва і переробки поліуретанів можна буде буде визначити лідерів ринку в майбутньому.

Також у рамках виставки PLAST EXPO UA відбудеться відкрита Дискусійна платформа “Циркуляційні технологій в полімерній індустрії”, присвячена новим можливостям екологічного застосування та утилізації полімерів, та розгляд інших актуальних тем, пов’язаних з використанням полімерів.

ADDIT EXPO 3D - єдиний в Україні наукомісткий міжнародний виставковий захід, присвячений найбільш інноваційним винаходам XXI століття: сфері 3D-технологій та адитивного виробництва. За п’ять років розвитку ADDIT EXPO 3D набула статусу головного галузевого виставкового проекту України — на ній можна побачити все, що відбувається в світі технологій в одній з найсучасніших та найстрімкіших за темпами розвитку галузі.

Сфери використання 3D-технологій постійно розширюються. Відтак зростає й цільова аудиторія виставки — це підприємства машинобудівної галузі, особливо - за напрямками прототипування, авіа- та ракетобудування, будівельної, автомобільної та електронної індустрій; медичної галузі; ювелірної промисловості; сфери моди, мистецтва та різноманітного сервісу.

Учасники виставки - дилери іноземних компаній і українські розробники - представлять безліч новинок та винаходів, обладнання, супутніх матеріалів, унікальних виробів, продемонструють нові технології та напрямки їх розвитку. Зокрема, це 3D-друк полімерних прототипів і робочих деталей, 3D-друк металевих деталей, кераміки, піщаних форм та стрижнів для лиття металу, системи 3D-сканування та 3D-моделювання, професійні 3D-принтери та сканери, 3D-ручки, аксесуари та запчастини для 3D-друку, фотополімери, виготовлення великогабаритних деталей методом 3D-друку з 3D-скануванням та багато іншого.

На стендах можна буде побачити роботу різноманітного обладнання, придбати комплектуючі, матеріали та програмне забезпечення, укласти вигідні контракти щодо постачання машин або виготовлення продукції. Також працюватимуть демонстраційні та навчальні майданчики, тематичні конференції, де можна отримати професійну консультацію провідних спеціалістів та експертів.

КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК спочатку задумувався як логічне продовження Міжнародного промислового форуму - найбільшої галузевої виставки України, яку Міжнародний виставковий центр понад 19 років поспіль проводить в останній тиждень листопада. Сьогодні виставка стала повноцінною подією, що охоплює напрямки металообробки, промислової автоматики та робототехніки, зварювання, обробки поверхні, литва та ін. Під час Київського технічного ярмарку фахівці мають можливість ознайомити аудиторію з новими розробками і технологіями з урахуванням особливостей весняно-літнього бізнес-сезону.
Організатори щорічно актуалізують тематику Київського технічного ярмарку, виходячи із запитів ринку: так, цього року відновлено спеціальну експозицію «KyivMold»: Форми. Прес-форми. Штампи.

ЛАК & ФАРБА EXPO UA - єдина в Україні спеціалізована виставка, де можна ознайомитися з новітніми зразками лакофарбової продукції, сировиною та обладнанням для виготовлення покриттів, а також технологіями для обробки поверхні. Асортимент всіх продуктів активно розширюється - виходять нові зразки та вдосконалюється їх якість відповідно до європейських стандартів. Представлені покриття призначені для застосування практично у всіх галузях промисловості, а також у побуті. Тому виставка викликає високу зацікавленість як у споживачів, так і серед виробників галузі.

За традицією, виставки супроводжує змістовна Програма ділових і презентаційних заходів, яка забезпечує комплексний розгляд питань технологічного та інноваційного розвитку галузей, представлених експонентами. Зокрема, учасники матимуть змогу долучитися до розгляду актуальних питань щодо застосування технологій, розвитку бізнес-процесів в обраних галузях на Відкритих дискусійних майданчиках ADDIT EXPO 3D і PLAST EXPO UA (15 червня) та PU FEST UKRAINE 2021 (16 червня).

(Повна програма ділових заходів виставок - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua)