Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Міжнародний виставковий центр набув членства у Китайській торговій асоціації
Міжнародний виставковий центр набув членства у Китайській торговій асоціації

Міжнародний виставковий центр набув членства у Китайській торговій асоціації

 04.09.2016

В серпні ц.р. Міжнародний виставковий центр було прийнято до Китайської торгової асоціації в Україні.

Пріоритетними питаннями діяльності цієї авторитетно організації є сприяння  інноваційному економічному розвитку і модернізації економіки України,  покращенню інвестиційного клімату, а також поширення відповідної інформації про Україну в китайському діловому середовищі.

Тому одним з перших кроків МВЦ в якості члена Китайської торгової асоціації було направлення інформації про хід підготовки до проведення Міжнародного Форуму "INNOVATION MARKET", який має розпочати роботу 22 листопада ц.р., і запрошення членів Асоціації і представників китайського бізнесу до участі в роботі Форуму.

За оцінкою експертів цей захід матиме значний вплив на формування інноваційного та інвестиційного середовища України. Зокрема, згідно з аналізом попередніх заявок участь у ньому  братимуть винахідники й раціоналізатори, науковці і наукові колективи вищих навчальних закладів, академічних інститутів і науково-дослідних установ, конструкторські організації, технопарки, науково-виробничі та інші структури в різних галузях економіки, експерти з технічних питань. На полях Форуму вони зустрінуться з керівниками провідних інвестиційних, фінансових, страхових структур, юристами і юридичними фірмами та експертами з питань авторських прав, представниками торгово-промислових палат і асоціацій, міжнародними громадськими організаціями у сфері підтримки розвитку високих технологій та представниками інших авторитетних структур.

Також в роботі Форуму братимуть участь представники профільних парламентських комітетів і органів виконавчої влади України, які формують політику у сфері науки і виробництва, що, безумовно, забезпечить предметне й плідне обговорення шляхів реформування правового поля, визначення  необхідних законодавчих змін для покращення інноваційного ринку країни та залучення  стабільних інвестиційних потоків в його розвиток.

Така інформація і пропозиції МВЦ знайшли активне зацікавлення і підтримку з боку найвищого керівництва Китайської торгової асоціації. Так, її Перший віце-президент пан Вей СІН у офіційному листі підкреслив, що Китайська торгова асоціація буде активно сприяти проведенню Міжнародного Форуму "INNOVATION MARKET" та його популяризації серед бізнес кіл КНР.