Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / На PLAST EXPO UA – 2017”, КИЇВСЬКОМУ ТЕХНІЧНОМУ ЯРМАРКУ і ADDIT EXPO 3D – 2017 представлять техніку й технології, необхідні для інноваційного розвитку України
На PLAST EXPO UA – 2017”, КИЇВСЬКОМУ ТЕХНІЧНОМУ ЯРМАРКУ і ADDIT EXPO 3D –  2017 представлять техніку й технології, необхідні для інноваційного розвитку України

На PLAST EXPO UA – 2017”, КИЇВСЬКОМУ ТЕХНІЧНОМУ ЯРМАРКУ і ADDIT EXPO 3D – 2017 представлять техніку й технології, необхідні для інноваційного розвитку України

 23.03.2017

  28 - 30 березня 2017 року в Міжнародному виставковому центрі

(Київ, Броварський пр-т,15 павільйон №1, вхід 1) відбудуться

IX Міжнародна спеціалізована виставка PLAST EXPO UA – 2017”, 

IX Міжнародна спеціалізована виставка КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК 2017” і

I Міжнародна спеціалізована виставка ADDIT EXPO 3D – 2017

 

Організатор: ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Проведення виставок разом, у спільному блоці надає додаткові переваги учасникам, особливо для розробників технологій, які знаходять застосування у різних суміжних галузях промисловості.

Адже ці заходи об'єднує спільна мета - демонстрація найкращих світових досягнень науки, техніки й технологій, необхідних для інноваційного розвитку економіки України, а також сприяння встановленню ділових, економічних і торгових зв’язків між вітчизняними підприємствами та країнами близького і далекого зарубіжжя.  Саме такі спеціалізовані виставки дозволяють підприємствам ефективно просувати власні розробки, вивіряти економічну доцільність виробництва і конкурентоспроможність своєї продукції та знайомитися з сучасними світовими досягненнями у своїй галузі.  

Загалом на виставках представлено найсучасніші зразки обладнання й технологій з України, Австрії, Білорусі, Італії, Китаю, Німеччини, Польщі, Туреччини, Швейцарії, Тайваню.

PLAST EXPO UA. Сьогодні це єдина виставка в Україні, що об’єднує навколо себе фахівців у галузі переробки пластмас та каучуку, починаючи з виробництва сировини, створення новітнього вітчизняного обладнання і закінчуючи автоматизацією технологічних процесів. На її стендах представлено широкий спектр сучасних технологій та обладнання для виробництва і переробки пластмас та пластикових відходів і каучуку, виготовлення з них різних виробів, пропозицій  інноваційних та інжинірингових послуг.

Серед учасників PLAST EXPO UA - Buhler AG, представництво в Україні (оптичні рішення сортування для переробників пластмас), A. Marciniak OT Sp. z o.o., Польща (нагрівальні елементи для лиття під тиском), Starlinger & Co Ges.m.b.H, Австрія (обладнання та технології для виробництва тканинної пластикової упаковки), Bausano & Figli S.p.A., Італія (виробництво екструдерів для пластмас), Becker Polska sp. z o.o., Польща (вакуумні насоси, компресори та повітродувки), ТОВ «ВМЛ» м.Обухів (термопластавтомати ТМ «HAITIAN») і ін.

КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІЧНИЙ ЯРМАРОК. Це весняне продовження Міжнародного промислового форуму (МПФ), найбільшої галузевої виставки України, яку МВЦ вже понад 15 років проводить в останній тиждень листопада, з відповідною тематикою: на стендах будуть представлені металообробні верстати й обладнання, продукція машинобудування, інструменти, обладнання для захисту поверхні від корозії. Зазвичай, учасники ярмарку продовжують розвиток ділових контактів, встановлених на МПФ і реалізують попередні домовленості щодо співпраці та закупівлі обладнання.

ADDIT EXPO 3D - це перша презентація нової галузі в Україні - аддитивних технологій.

В експозиціях представлено всі складові для забезпечення роботи галузі, як матеріальні - діючі системи та обладнання для аддитивних технологій і 3D-друку, інструмент і прес-форми, системи автоматизації процесів, матеріали та композити, так і технологічні — процеси модифікації матеріалів, контроль якості, програмне забезпечення, а також різні проекти, розробки, напрямки навчання та надання відповідних послуг.

Виставки супроводжує насичена програма науково-практичних і презентаційних заходів.

Зокрема, фахівці не обійдуть увагою виступи “Ефективна технологія переробки подрібнених і товстостінних пластмасових відходів ReGrindPrо” (Організатор: EREMA Engineering Recycling Maschinen und Anlagen GmbH, Австрія), “Модернізація процесів переробки пластмас статичними змішувачами” (PROMIX Solutions AG, Швейцарія), “Гравіметрична централізована система змішування і подачі сумішей, контроль якості фірми LIAD, Ізраїль” (ТОВ "Полімер-інжиніринг"), “Периферійне обладнання: підвищення рівня виробництва та конкурентоспроможності продукції” (Moretto S.p.A., Італія).

Спеціалістам, які прагнуть дізнатися про сфери можливого застосування 3D друку, будуть цікаві такі доповіді та презентації, як “Тривимірний друк для ефективного виробництва. Устаткування і матеріали для 3D друку. Застосування друку у виробництві”, (Компанія Prostir 3D), “Комплексна технологія PTC САПР Creo Parametric для проектування, віртуального моделювання та підготовки до виробництва виробів, які виготовляються методами 3D друку та лиття пластмас” (Інженерна Компанія «Технополіс»), “Області застосування аддитивних технологій у промисловості України. Практичне застосування. Ризики й перспективи. Тренди технології у 2017 році” (ТОВ «СмартПрінт») .

Серед інших змістовних заходів - семінар “Стан та заходи з оптимізації роботи систем водопостачання та водовідведення за умов дотримання нормативів якості питної води та показників очистки стічних вод”, який проведе Асоціація “Питна вода України” у рамках Міжнародного Дня води та водних ресурсів, Науково-практичний семінар “Пошук ресурсів для розвитку громад і бізнесу” (організатор: Кафедра інформаційно-технічних та природничих дисциплін Київського кооперативноо інституту бізнесу і права), доповіді, присвячені досвіду впровадження нових технологій в різних сферах промисловості.

Більш докладна інформація про Програму заходів виставок - на сайті: http://www.iec-expo.com.ua