Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / На щорічний комплекс міжнародних виставок, які охоплюють провідні сфери народного господарства України, прибуло майже 300 фірм з 17 країн світу
На щорічний комплекс міжнародних виставок, які охоплюють провідні сфери народного господарства України, прибуло майже 300 фірм з 17 країн світу

На щорічний комплекс міжнародних виставок, які охоплюють провідні сфери народного господарства України, прибуло майже 300 фірм з 17 країн світу

 03.11.2018

                      6-го листопада 2018 року  о 10.00  у Міжнародному виставковому центрі

 (Київ, Броварський пр-т, 15, 3-й павільйон - вхід 3-С ) відбудеться офіційне відкриття

комплексного міжгалузевого проекту у складі

XVI Міжнародної спеціалізованої виставки «AQUA UKRАINE - 2018»,

 ХVІ Міжнародної спеціалізованої виставки «КомунТех - 2018»,

ІХ Спеціалізованої виставки «ДорТехЕкспо - 2018»,

VIІІ Спеціалізованої виставки «ЄвроБудЕкспо - 2018»,

XІ Міжнародної спеціалізованої виставки «Енергоефективність.

Відновлювана енергетика — 2018», Спеціалізованої виставки «Агрофорум - 2018»,

VІ Спеціалізованої виставки «Екологія підприємства - 2018»,

ХІV Міжнародного конгресу «Інституційні та технічні аспекти

реформування житлово-комунального господарства - 2018»

 

Учасники церемонії: члени Уряду, керівництво Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, Міністерства екології та природних ресурсів, Державного агентства водних ресурсів, Київської міської держадміністрації, Асоціації міст України, представники посольств.

 

По завершенні відбудеться огляд експозицій та спілкування з журналістами.

 

Акредитація журналістів: e-mail: pres@iec-expo.com.ua , тел. 044 201-1174, 201-1161  

Реєстрація акредитованих ЗМІ, видача матеріалів і бейджів: 06.11.2018р. на вході 3-С з  9.00.

 

Цей комплекс авторитетних професійних заходів щорічно восени збирає професійну бізнес-спільноту - лідерів галузі, вітчизняних й іноземних науковців, інвесторів, експертів, а також керівників органів державної та місцевої влади. Разом вони визначають пріоритетні галузеві завдання та шляхи їх розв'язання, розробляють ефективні механізми співробітництва влади і бізнесу.

Серед першочергових тем всіх подій — знаходження сучасних практичних рішень для оптимізації теплопостачання, утримання й експлуатації житлового фонду, забезпечення функціонування міського транспорту; оновлення вулично-дорожнього господарства і проведення дорожньо-будівельних робіт, заходів з благоустрою, озеленення й санітарної очистки; ефективність програм поводження з твердими побутовими відходами та інше. А сучасні обладнання й технології, представлені в експозиціях, як і результати дискусій під час ділових заходів Конгресу - це ефективний інструментарій, що має забезпечити досягнення вагомих практичних результатів у всіх цих сферах діяльності.

 

Цього року на площі понад 17 000 кв.м свої досягнення представлять близько 300 підприємств-учасників з 17 країн світу.

 

Пріоритети цьогорічних подій - реалізація державної політики в сфері впровадження програм  поводження з твердими побутовими відходам, очистки промислових і побутових стоків,  підвищення енергоефективності всіх господарюючих суб'єктів, сприяння розвитку інфраструктури українських громад.

 

Так, в експозиціях «КомунТех», «AQUA UKRAINE», «Екологія підприємства», «ЄвроБудЕкспо», «Енергоефективність. Відновлювана енергетика» широко презентовано сучасні технології, обладнання і засоби для збору, сортування й переробки відходів, широкий спектр професійної комунально-прибиральної техніки для обслуговування всіх міських зон. Також вагоме місце займають технології й засоби для енергозбереження, ефективного використання ресурсів — комплексні рішення для сонячних систем, джерел відновлювальної енергії та інше.

 

Зокрема, на стендах «AQUA UKRAINE» національні підприємства та фірми-виробники з 9 країн світу представлять не тільки різноманітний спектр систем для водопідготовки, водопостачання і водовідведення, очищення стічних вод, прилади обліку, а й новітні рішення у таких сферах, як видобуток і ефективне використання геотермальної енергії (GWE pumpenboese GmbH, Німеччина), розробка та запровадження сучасних технологій аерації та біологічної обробки муніципальних та промислових стічних вод (Environmental Dynamics International Inc., США), а також сучасний досвід у сфері  управління та технічного контролю над повенями, що має величезне значення для багатьох регіонів України, особливо гірських, представлений General Directorate of Water Management -  центральним органом виконавчої влади Угорщини з цього напряму діяльності.

 

В рамках виставки «Екологія підприємства» буде розгорнуто Експозицію електротранспорту, де відвідувачам представлять електротранспорт, зарядну інфраструктуру, послуги з переобладнання авто в електромобіль.

 

Відповідно до зазначених пріоритетів і завдань всього комплексу подій сформована й програма Конгресу «Інституційні та технічні аспекти реформування житлово-комунального господарства» (організатор Мінрегіон України).

Це, передусім, такі заходи, як - Круглий стіл «Сфера управління побутовими відходами - європейський шлях розвитку» (організатори: Мінрегіон України, Швейцарсько-український проект «Підтримка децентралізації в Україні»), Науково-практична конференція «Вода та довкілля» (Мінприроди, МОЗ України, Держводагентство), Круглий стіл «Клуб мерів - як платформа для діалогу між владою та органами місцевого самоврядування» (Проект ЄС «Угода мерів — Схід»), Міжнародна конференція «Стан та перспективи розвитку систем водопостачання та водовідведення із застосуванням новітніх технологій» (Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Асоціація «Питна вода України», Асоціація «Укрводоканалекологія»).

Департамент житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації проведе вже традиційну Конференцію «Інноваційні перетворення в системі житлово-комунального господарства міста Києва в сучасних умовах: досягнення та перспективні плани».

 

Серед заходів з енергоефективної тематики слід відзначити VІ Всеукраїнську щорічну конференцію «Розвиток теплонасосних технологій в Україні» (Національна Асоціація України по тепловим насосам), Конференцію «Публічний діалог влади, бізнесу та громадськості: Енергоефективність будівель - запорука енергетичного та економічного розквіту України» (Мінрегіон, Конфедерація будівельників України, ДП «НДІБК»,Одеська державна академія будівництва та архітектури) та спеціальну Секцію «Енергоефективність у медичних закладах», організовану Мінрегіоном та Німецьким товариством міжнародного співробітництва GIZ.

 

(більш повна інформація щодо програм заходів на сайті: www.iec-expo.com.ua