Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Архів новин  / «SIA-AutoTechService 2015»: развитие рынка автосервиса
«SIA-AutoTechService 2015»: развитие рынка автосервиса

«SIA-AutoTechService 2015»: развитие рынка автосервиса

 25.05.2015

            23-тя Міжнародна спеціалізована виставка «SIA-AutoTechService 2015» з 27 по 30 травня представить у Міжнародному виставковому центрі новинки обладнання та товарів для автосервісу та післяпродажного обслуговування автомобілів. Це єдина в країні подія формату «бізнес для бізнесу», що охоплює весь ринок. «SIA-AutoTechService» щороку дає платформу для входу на український ринок більш ніж 20 нових компаній з різних країн світу.

У «SIA-AutoTechService 2015» беруть участь компанії з Китаю, ОАЕ, Польщі, Тайваню, Південної Кореї та України. Серед експонентів є вже добре відомі ринку та нові гравці. Серед учасників виставки: «Автомеханіка», «Джейтісі України», «Гекон», «Жираф», «Машінтех», «КСМ Трейд», «Равенол Трейд», «Сейф Гласс Фактори», «Форс-Авто», «NCPro - Фурор Трейд», «Сінта-Груп», «СклоПідйом», «Сферос Електрон», «Ньютон-Промсервіс», «Шельф», «Нефтемаш», Qingdao Litech Lighting, Charing Shun Trading, China Hanji Power, CIMAT, Focus Industries, Good Year, Jinan Hong Ling Auto, Nippon Motors Fzco, Sunmatch Industrial - в цілому понад 100 компаній.

Виставку офіційно підтримало Міністерство економічного розвитку та торгівлі України як «зручну і ефективну платформу для налагодження ділових контактів між світовими та вітчизняними гравцями автомобільної та автосервісної галузі».

Новинки експозиції

У центрі павільйону буде представлена Алея новинок - спеціальна експозиція інноваційних технологій автосервісу і сучасного обладнання для післягарантійного обслуговування, нових марок запасних частин, автокомплектуючих, аксесуарів. Новинки ринку, традиційно позначені знаком «Нове-New-Нове», анонсували компанії «Автомеханіка», «Автомототех», «Альянс-Агро 2006», «Ізотоп Прилад Сервіс», «Ньютон-Промсервіс», «Оупен Систем», «Сферос Електрон» та Domreklami.

Серед представленої продукції - автофарби та стартери, моторні масла та антифризи, амортизатори і гальмівні диски, ручні інструменти для ремонту, сучасні балансувальні верстати та діагностичні стенди, стійки стабілізатора та скло, і навіть система «Розумний автомобіль» для управління зі смартфону.

На сайті виставки http://ats-expo.com.ua/ukr/ak в розділі Авто $ купон кожен відвідувач може завантажити купон на знижку від компаній-учасників. Акція дозволяє заощадити на покупці моторного масла і склоочисника, віброізоляції і матеріалів для ремонту, курсу навчання або карти автодопомоги.

Цього року  «SIA-AutoTechService 2015» пропонує ряд спеціальних програм.

Це, зокрема, Програма франчайзингу, спрямована на підтримку середнього та малого українського бізнесу, що дозволяє розпочати нову справу не з нуля, а за діючою ефективною бізнес-моделлю, з рекламною та організаційною підтримкою. Наприклад, компанія Royal Carwash, пропонує франшизу мобільної професійної автомийки без води, яку можна відкрити на паркінгах бізнес-центрів, супермаркетів і торгово-розважальних центрів, платних паркінгах.

Програма “Пошук дистриб'ютора” допомагає міжнародним учасникам знайти в Україні потенційних партнерів для відкриття або розширення дилерської та дистриб'юторської мережі. Так, представників на місцевому ринку шукають компанії з ОАЕ, Китаю, Кореї: China Hanji Power, Jinan Hong Ling Auto Parts, Nippon Motors Fzco, Qingdao Litech Lighting, Focus Industries.

Байєрська програма має допомогти експонентам зустрітися з цінними потенційними клієнтами та партнерами: представниками оптових компаній, магазинів автозапчастин та аксесуарів, станцій техобслуговування і мереж СТО, мереж АЗК і т.п. На сьогодні в цій програмі вже зареєструвалися понад 400 представників ринку автосервісу і афтемаркету з 75 міст у всіх регіонах України.

В рамках Ділової програми виставки відбудеться 2-га конференція «Незалежний автосервіс - перспективи розвитку та підвищення конкурентоспроможності» (організатор Незалежна асоціація підприємств автосервісу НАПА), круглий стіл «Нафтопродукти в Україні: як забезпечити якість». (організатор науково-технічний центр «Псіхєя», за участі представників Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Союзу споживачів України), Семінар «Логістика в автомобільній галузі. Як заощадити на доставці без втрати якості: попутні і збірні вантажі» для фахівців автосервісних компаній (організатор Logistclub) та інші змістовні заходи.

Організатори виставки - ДП «Прем'єр Експо» (Україна) і ITE Group Plc (Великобританія). Співорганізатор - Асоціація автовиробників України «Укравтопром». Виставку офіційно підтримало Міністерство економічного розвитку та торгівлі України.

Місце проведення - Київ, Міжнародний виставковий центр, Броварський пр., 15. Докладніше - http://ats-expo.com.ua/