Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / У МВЦ показали стан готовності головної арени Євробачення-2017
У МВЦ показали стан готовності головної арени Євробачення-2017

У МВЦ показали стан готовності головної арени Євробачення-2017

 11.04.2017

Міжнародний виставковий центр - головну арену Євробачення-2017 - 11 квітня відвідала представницька делегація у складі Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслава Кириленка,  виконавчого продюсера Євробачення-2017 Павла Грицака, директора з виробництва цьогорічного пісенного конкурсу Оли Мельцига, продюсера конкурсної частини шоу Крістера Бйоркмана, представника офіційного квиткового агента Concert.ua Дмитра Феліксова, а також представників українських та іноземних ЗМІ. 

Організатори конкурсу ознайомили В. Кириленка і журналістів   з ходом підготовки  Міжнародного виставкового центру до травневих шоу, процесом будівництва головної сцени, монтажем глядацьких трибун, грін-руму тощо.
Наприкінці візиту відбувся брифінг на тему готовності до проведення подій пісенного конкурсу. У його ході, зокрема, Віце-прем’єр-міністр В’ячеслав Кириленко запевнив, що влада виконує всі взяті на себе зобов’язання щодо належної підготовки до Євробачення-2017. Також Ола Мельциг, директор з виробництва Євробачення-2017, який жартома привітав журналістів “у своєму офісі”, повідомив, що головна сцена, біля якої проходив брифінг, споруджена в другому павільйоні МВЦ, має грандіозні параметри - 14 м. заввишки та шириною 70 і глибиною 28 метрів. Майданчик для виступу артистів становить 350 квадратних метрів, а загальна вага сцени - 30 тонн. При цьому кожна з її конструкцій може незалежно рухатися, опускатися чи підніматися під час шоу, тим самим змінюючи геометрію сцени для створення унікальності постановок учасників, а також вона має екран, рівного якому за розмірами ще не було в Україні.
 
Більш докладну інформацію щодо візиту і брифінгу, а також фото можна переглянути на сайті організатора Євробачення-2017  http://1tv.com.ua/news/channel/89566