Прес-центр
Головна  /  Прес-центр  /  Новини  / Україна в тренді світових інновацій - у МВЦ відбудеться ІV міжнародний форум Innovation Market.
Україна в тренді світових інновацій - у МВЦ відбудеться ІV міжнародний форум Innovation Market.

Україна в тренді світових інновацій - у МВЦ відбудеться ІV міжнародний форум Innovation Market.

 31.10.2019
5-го листопада 2019 року о 10.15 у Міжнародному виставковому центрі
(Київ, Броварський пр-т, 15, 4 павільйон - вхід 4-А )
відбудеться офіційне відкриття
ІV Міжнародного форуму “INNOVATION MARKET”
 
Учасники церемонії: представники Уряду, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства освіти та науки, Національної академії наук України, посольств і міжнародних організацій.
 
Акредитація журналістів: шляхом реєстрації на http://mvc.w3b.services/reg/042732C7D1FFBD

Підтвердження акредитації надійде на зазначену при проходженні реєстрації електронну адресу.
тел. для довідок: 044 201-1174, 201-1144

5 – 7 листопада в Міжнародному виставковому центрі представники бізнесу та влади, науки і освіти візьмуть участь у наймасштабнішій події з розвитку інновацій в Україні. На Форум прибудуть представники вітчизняних та зарубіжних інвестиційно-фінансових установ, фондів, малого та середнього бізнесу, розробники інноваційних технологій, відомі експерти, представники сфери захисту інтелектуальної власності.

Головні теми триденної програми:
  • тренди інновацій в Україні та світі;
  • розвиток та підтримка інноваційних проектів;
  • шляхи розвитку інноваційного бізнесу в Україні.
Головні події форуму:
  • дискусійна панель зі співпраці між Україною та Ізраїлем в секторі інновацій;
  • конференція на тему світового досвіду для України в галузі освіти за участю відомих експертів Академії наук Франції та ЮНЕСКО;
  • круглий стіл “Інноваційні культурні проекти: Україна vs світ”;
  • конкурс інноваційних проектів та Innovation Hackathon серед учнів Малої академії наук України.

Також відбудуться Дискусійні панелі з наступних тем:

  • Джерела фінансування інноваційних проектів
  • Digital-трансформація держави та бізнесу
  • Smart-кластери і наукові парки в Україні
  • Фінансування малих і середніх підприємств в Україні
  • Розвиток інноваційної інфраструктури закладів вищої освіти
  • Smart city - інновації для розвитку міста

Учасники Форуму - представники університетів, наукових установ і підприємств, винахідники, автори Startup-проектів й інноваційних технологій - та відвідувачі в конструктивній атмосфері шукатимуть шляхи інтенсифікації інноваційної та інвестиційної діяльності в таких сферах, як енергетика, промисловість, фінанси та інтелектуальна власність, агропромисловий комплекс, екологія, соціальний розвиток.

В рамках Форуму будуть обговорені теми захисту інтелектуальної власності, фінансові механізми підтримки інноваційних проектів на різних стадіях розвитку, грантові програми. У виступах і дискусіях братимуть участь відомі українські та іноземні спікери, зокрема з Франції, Литви, Ізраїлю, Польщі.

Довідково:

Мета Форуму — представлення кращих інноваційних розробок економіки України, пошук інвестицій для їх впровадження. Загальна площа заходу понад 5 тис. кв.м., виставкової зони та стартапів — понад 2000 в.м., очікується до 4 тис. відвідувачів - споживачів інновацій та новітніх технологій.

Виставкова зона: на площі понад 2000 кв.м. вітчизняні та іноземні учасники презентуватимуть інноваційні проекти, винаходи, розробки та технології. Вперше буде організовано Національну експозицію Литви (10 підприємств).

Зона стартапів: у порівнянні з минулим роком зросла удвічі — з 40 до 80 проектів.

Серед спікерів Форуму відомі українські та іноземні експерти, зокрема, доктор Ів Кєре - член Академії наук Франції, доктор Пеггі Оті-Боатенг - директорка департаменту політики в галузі науки ЮНЕСКО, Бенедікт Херман - Перший секретар Представництва ЄС в Україні, відповідальний за децентралізацію та галузеві реформи, Денні Абрамович - всесвітній експерт у галузі кібербезпеки та конфіденційності, Михайло Шмельов - директор з технологічної політики Microsoft Україна, Володимир Ставнюк - Голова Державної інноваційної фінасово- кредитної установи, Олена Еро - координатор проекту від Європейської Бізнес Асоціації, Юлія Федів - виконавчий директор Українського культурного фонду та інші.

Форум проходить під патронатом Кабінету Міністрів України та за підтримки Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства освіти і науки, Державної інноваційної фінансово-кредитної установи, Національної академії наук України.

Генеральний розпорядник заходів - ТОВ “Міжнародний виставковий центр”.

Більш докладно про заходи Форуму - на сайті https://innovationmarket.com.ua